Ä°zmir

MHP İzmir İl Başkanlığı'nda bayramlaşma

15:29 16 Haziran 2018
MHP İzmir İl Başkanlığı'nda bayramlaşma

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, "Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı yüksek oranda bir oyla Cumhurbaşkanı olarak ilk turda seçtirelim. Milliyetçi Harekat Partisi yüksek oranda bir oyla ve milletvekili sayısıyla TBMM'de temsil edilmesini sağlayalım." dedi.

MHP İzmir İl Başkanlığınca, Kültürpark'da gerçekleşen bayramlaşma törenine MHP İl Başkanı Necat Karataş ve milletvekili adayları, vatandaşlar ile partililerin bayramını kutladı.

Burada konuşan Karataş, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, böyle mübarek bir günde insanlık alemi arasında sevgi köprülerinin kurulmasını diledi.

Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi'ne 1 hafta kaldığını anımsatan Karataş, "Öncelikle Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı yüksek oranda bir oyla Cumhurbaşkanı olarak ilk turda seçtirelim. Milliyetçi Harekat Partisi yüksek oranda bir oyla ve milletvekili sayısıyla TBMM'de temsil edilmesini sağlayalım. Bu zorlu süreçte Türk milletinin MHP'ye ihtiyacı var. Çünkü MHP Türk milletinin ve devletinin düşmeyen, düşürülemeyen ve düşürülemeyecek tek kalesidir. MHP Ülkücü hareket Türk milletinin çimentosudur." diye konuştu.

Karataş, MHP'nin mecliste güçlü olması halinde lider ülke Türkiye'nin inşa edileceğini herkesin göreceğini belirtti.

Partililerden İzmirli seçmenlere bazı konuları anlatmasını isteyen Karataş, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Yeni kurulan İP'nin vizyonu yok, misyonu yok, geleceği de yok. Her görüşten, her kesimden, her düşünceden insanlarla kurulmuş, ne yaptıkları, ne düşündükleri belli olmayan bir siyasi parti. Türk Milletine, Türk devletine verebilecekleri hiç bir şey yok. Yavru CHP olmaktan öte gidemediler. Millet İttifakı diye kurulan ittifakın PKK ve FETÖ örgütüyle iş tutmaktan, PKK terör örgütünün mensubu ve siyasi temsilcisi Selahattin Demirtaş'a af talebinde bulunmaktan başka hedefleri yok."

Konuşmanın ardından partililer bayramlaştı.

YORUMLAR

ETÄ°KETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.