İzmir

Birgi Kültür, Turizm ve Tarım Festivali 30 Eylül'de yapılacak

13:48 23 Eylül 2018
Birgi Kültür, Turizm ve Tarım Festivali 30 Eylül'de yapılacak

Birgi'de bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek olan Birgi Kültür, Turizm ve Tarım Festivali 30 Eylül'de yapılacak.

Festivale ilişkin düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan tertip komitesinden Yaşar Günaydın, festivalin İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Ödemiş Belediyesinin desteği, Birgi Muhtarlığının girişimleri ile gerçekleştirildiğini ve tarihi Birgi'nin tanıtımında aktif rol oynayacağını belirtti.

Günaydın 30 Eylül'de gerçekleştirilecek olan festival ile ilgili tüm hazırlıkları aralıksız sürdürdüklerini ifade ederek, "Bu festivalde, Birgi'de yetişen yerel ürünlerin festivalle tanıtımının yanı sıra, tarihi mekanlarda canlı konserler, Birgi'yi anlatan 4 ayrı panel, canlı performans resim çalışmaları, kortej yürüyüşü gibi bir çok yapılacak etkinlikle tarihi Birgi'nin festivalle tanıtımını sağlayacağız." dedi.

Birgi Mahalle Muhtarı Mehmet Yapıcı ise, tarihi Birgi'yi tanıtıcı bir festivalin gerçekleşmesi için çalıştıklarını belirterek, "Ayrıca festival kapsamında Birgi'de yetişen bir çok ürün standı yöre halkımız tarafından açılacak. Festivale gelen konuklar 1 günde birden fazla etkinlikle iç içe dopdolu bir gün yaşayacak." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.