İzmir

İzmir'de onkoloji hastalarına moral ziyareti

16:09 18 Ekim 2018
İzmir'de onkoloji hastalarına moral ziyareti

İzmir İl Sağlık Müdürü Bediha Salnur ve İzmir Valisi Erol Ayyıldız'ın eşi Dilek Didem Ayyıldız, kanser farkındalık ayı kapsamında hastanelerin onkoloji servislerinde tedavi görenleri ziyaret etti.

Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi Onkoloji Servisi'nde tedavi gören çocuklar ve aileleriyle bir araya gelen Salnur ve Ayyıldız, sohbet edip, çocuklara hediyeler verdi.

Salnur, gazetecilere yaptığı açıklamada, hastanelerde tedavi gören hastalara ve yakınlarına moral vermek için böyle bir ziyaret düzenlediklerini söyledi.

Ziyaretlerinde hastanelerin ve hastaların ihtiyaçlarını da belirlediklerini anlatan Salnur, kanser hastalığıyla mücadele konusunda ön tanının çok önemli olduğunu kaydetti.

Ayyıldız ise, ziyaretleri sırasında sağlık personelleriyle de bir araya geldiklerini, onların ne kadar özverili işler yaptıklarına bir kez daha şahit olduklarını sözlerine ekledi.

Salnur ve Ayyıldız, Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi ziyareti ardından Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki onkoloji hastalarını da ziyaret etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.