İzmir

Okul müdürü çay molasında kalp krizi geçirip öldü

11:05 21 Ekim 2018 6 Yorum Var
Okul müdürü çay molasında kalp krizi geçirip öldü

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, direksiyon sınavı komisyonunda görevli olan Bedriye Baykaş İlkokulu Müdürü İsmail Kararmış (47), verilen çay molası sırasında kalp krizinden yaşamını yitirdi.

Ödemiş Salı Pazarı'nda dün yapılan direksiyon sınavında, Bedriye Baykaş İlkokulu Müdürü, evli, 2 çocuk babası İsmail Kararmış da görev aldı. Gün boyu yapılan sınavda saat 15.30 sıralarında çay molası verildi. Bu sırada Kararmış, direksiyon sınavında birlikte görev aldığı arkadaşları ve kursiyerlerin gözü önünde bir anda fenalaşıp, yere yığıldı. Olay yerine 112 Acil Servis ambulansı çağrıldı. Sağlık ekipleri, kalp krizi geçirdiği belirlenen Kararmış'a ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ardından Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kararmış, doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Kararmış'ın acı haberini alan yakınları ve meslektaşları gözyaşlarına boğuldu.

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Her nefis ölümü tadacaktır.Zenginde olsa,fakirde olsa.. Allah rahmet etsin.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Azrail tatil yapmıyor..
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Misafiriz 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Öğretmen 5 yıl önce Şikayet Et
    Saat 6 da başlayıp saatlerce acemilerle aynı arabada bulunmak zor tabii. Allah rahmet eylesin...
    Cevapla
  • Oku-Anla-Anlat. 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne yapsın insanlar.Aldığın maaş yaşamak için yetmiyor ise stresten kalp krizi geçiriyorsun.Bak futbolculara Milyon TL maaş alıyorlar.
    Cevapla
  • Düşün!!! 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Maaş azlığı için stresten ölecek birileri varsa nerden baksan en az 5000 tl alan bu müdür değil asgari ücretle gecinenler ölmesi lazim. Gerçi doğru tarafında var karı koca calisipta 8-10 bin tl evine maaş giripte ev borcu araba borcu hatta ikinci ev ikinci araba borcundan stres içerisinde yaşayanlar var. Zerre kadar şükür yok kanaat yok iktisad yok, faizin , gayrı meşru hayatın israfın haddi hesabı yok. Acaba insanları strese sokan adetullaha muvafık hareket etmediklerinden dolayı islediklerinin manevi azabı olmasın. İnsan alemdeki hadisatı kalbindeki mana ile görür ve yorumlar. Bu haberi böyle yorumladığına göre kalbin nelerle dolu düşün...
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.