İzmir

AK Parti ve MHP'lilerden CHP'ye ziyaret

15:21 26 Ocak 2019
AK Parti ve MHP'lilerden CHP'ye ziyaret

AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Şerif Delibalta ise bu ziyaretin ve güç birliğinin tüm ülkeye örnek olması gerektiğini söyledi.

AK Parti Ödemiş Belediye Başkan Adayı Münir Bezmez, AK Parti İlçe Başkanı Şerif Delibalta ve MHP İlçe Başkanı İsmail Poyraz'la CHP Ödemiş İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan CHP Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Kiremitçi, ilçede birbirlerine lakaplarıyla hitap ettiklerini, seçim çalışmasında her şeyin Ödemiş için olacağını belirterek, "Bize 'efe' diyorlar, 'efe yalnız oynar' diyorlar ama biz birleşince hep birlikte güç oluruz. Aslında hepimizin de ortak sevdası Ödemiş olacaktır. Biz gerçekten birlikte olmalıyız." dedi.

AK Parti Ödemiş Belediye Başkan Adayı Münir Bezmez de amaçlarının ilçeye hizmet etmek olduğunu, seçimi kazanması halinde CHP adayı Cumhur Şener'den görüşlerini ve projelerini alacağını belirtti.

CHP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Cumhur Şener de Ödemiş'in tarihinde ilk kez böyle bir görüntünün yaşandığını, Münir Bezmez'le güzel bir dostluklarının bulunduğunu, takdirin Ödemişlilerin olacağını sözlerine ekledi.

MHP Ödemiş İlçe Başkanı İsmail Poyraz da seçim sonucunda kazananın Ödemiş olacağını kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.