İzmir

Vicdansız! Köpeği arkasında sürükledi

07:38 06 Mart 2019 20 Yorum Var
Vicdansız! Köpeği arkasında sürükledi

İzmir'de otomobilin arkasına bağladığı köpeği sürükleyen sürücünün ilk ilfadesi ortaya çıktı.

İzmir'in Bergama ilçesinde, otomobilin arkasına bağlanan köpeğin, kilometrelerce sürüklendiği anların görüntüsünün sosyal medyada paylaşılması üzerine İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, harekete geçti.

Yapılan araştırma sonucu otomobilin sahibinin, Mustafa H. olduğu belirlendi. Gözaltına alınan Mustafa H. hakkında, savcılığa bilgi verildikten sonra '5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu'na muhalefet', 'trafik güvenliğini tehlikeye sokmak' ve 'saygısızca araç kullanmak' suçlarından işlem yapıldı.

Mustafa H.'nin, ifadesinde, köpeğin kendisine ait olduğunu ve aracına sığmadığı için iple arkaya bağladığını söylediği öğrenildi. Hakkında işlem yapılan Mustafa H., serbest bırakıldı

 

YORUMLAR

20 Yorum Var
  • Laz 5 yıl önce Şikayet Et
    Hayvanlar ALLAH ın sessiz kullarıdır vakti zamanı gelince kendi aralarındaki ve insanlardan olan haklarını alacaklar
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Osmanlı1453 5 yıl önce Şikayet Et
    O dilsiz hayvanı sen sahipsizmi sandın insanlıkdan nasib almamış. Bizim bir tanış vardı, bu gerçek oldu arkadaşlar aır kapısında filan geçen bir hikayeyi anlatmıyorum. Adam sürekli yazın kuru otları yakardı, börtü böcek belki kirpi vs ne varsa yanarark ölürdü. Defalarca uyarııldı vazgeçmedi. O zalım adam gün geldi hayatını kaybetti. Nasılmı? Çok ilginç, yanarak öldü. Birde ahiretini düşünün. Bir hayvana zülmedip cehennemlik olan var bir hayvana su verip hidayete erip cennetlik olan var. Yaaa bu numenu-i şahaneyi (!) ALLAH ıslah etsin!
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • insan 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah kahhar ismiyle kahri perisan etsin. bu sapiga verilmesi gereken ceza ayni sekilde arabanin arkasina baglanip sürüklenmesi olmasi lazim ibreti alem icin yapilmasi sart
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • süleyman 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynısını yapacaksın bak gör yapan olurmu
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu alçağın ehliyetine el konulma.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.