İzmir

İş görüşmesine gitti, dehşeti yaşadı

11:50 16 Mart 2019 4 Yorum Var
İş görüşmesine gitti, dehşeti yaşadı

İzmir'in Menderes ilçesindeki İTOB Organize Sanayi Bölgesi'ne iş görüşmesine giden Yasemin Anlar'a, çıkışta fabrikanın bahçesinde zincirini kopartan pitbull ile doberman kırması köpek saldırdı. Köpekten kaçarken düşerek çenesinden yaralanan Anlar, tedaviden sonra fabrika hakkında şikayette bulundu.

Yasemin Anlar, geçen salı Menderes'teki İTOB Organize Sanayi Bölgesi'ne bir fabrikaya iş görüşmesine gitti. Çıkışta Anlar'a, fabrikanın bahçesinde bağlı olan köpek havlamaya başladı. Ardından, pitbull ile doberman kırması köpek zincirini kopartıp, Yasemin Anlar'a doğru koşmaya başladı. Köpekten kaçmaya çalıştığı sırada su kanalına düşen ve çenesinden yaralanan Anlar, güçlükle canını kurtardı. Menderes'te tedavisi yapılan ve çenesine dikiş atılan Yasemin Anlar, fabrika hakkında jandarmaya şikayette bulundu.

Anlar, bu tür olayların yaşanmaması için insanların daha dikkatli olması gerektiğini belirterek, sorumluların cezalandırılmasını istediğini söyledi.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • vtndş 5 yıl önce Şikayet Et
    hala pitbull besleyenden bahsediyoruz. iyi ki yasak bu cins türkiyede... demek ki cezası yetersiz. besleyene kes ciddi bi para cezası bakın bakalım ne oluyo..
    Cevapla
  • melik 5 yıl önce Şikayet Et
    hapis
  • şahintürk 5 yıl önce Şikayet Et
    Şikayet etsen ne olur karşında fabrika yarın gel yine saldırırlar köpek senin olsun o fabrikaya saldırsın işte o zaman adalet yerini bulur
    Cevapla
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    mahkeme ne diyecek : köpek ısırmadığı için maktul kendi kaçarken düştüğü için yaralanmıştır.fabrika sorumlu değil köpeğine sahip çıkamayan fabrika köpeğine sahip çıksın köpekten sorumlu güvenlik amiri köpeğin zincirini sağlamlaştırsın
    Cevapla
  • kenann 5 yıl önce Şikayet Et
    O anda yaşanan ne olursa olsun pitbul beslemek yasak
  • Remzi 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah kahretsin be. Devlet ne duruyorsun?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.