İzmir

İzmir'de kayıp kardeşler aranıyor

09:39 22 Mayıs 2019
İzmir'de kayıp kardeşler aranıyor

İzmir'in Bornova ilçesinde, bir annenin 2 çocuğundan haber alamadığını polise bildirmesi üzerine arama çalışması başlatıldı.

Atatürk Mahallesi'nde yaşayan Şule Kandemir (32), AA muhabirine  yaptığı açıklamada, çocukları 14 yaşındaki Emirhan Akkuş ve 15 yaşındaki Talha  Akkuş'la irtibatının dün öğleden sonra kesildiğini ve bir daha haber alamadığını  söyledi.

Güçlükle konuşan ve gözyaşı döken anne Kandemir, "Emirhan 8. sınıfa  gidiyor. Dün bir sınava girdi. Sınavdan sonra ise okul dağıldı ama eve gelmedi.  Telefonla da kendisine ulaşamadım. Emirhan'a ulaşamayınca büyük oğlumu telefonla  aradım. Bu sefer onun cep telefonunun da kapalı olduğunu gördüm. Hiçbir şekilde  ulaşamıyorum." diye konuştu.

Bunun üzerine polise giderek kayıp müracaatında bulunduklarını anlatan  Kandemir, şöyle konuştu:

"Okuldaki arkadaşlarına babalarının yanına gideceklerini söylemişler  ama orada da yoklar. Ne olduğunu hiç bilmiyorum. Bana haber vermeden aniden bir  yere gidecek çocuklar değildiler. Polise giderek fotoğraflarını verdim ve kayıp  müracaatı yaptım ama hala hiçbir haber alamıyorum, çok endişeliyim. Çocuklarım  benim şu anda ne halde olduğumu çok iyi biliyorlar, beni iyi tanırlar. Lütfen  gelsinler artık."

Kandemir, iki çocuğunun komşularının oğluyla gittiklerine dair bir  iddia olduğunu da ifade etti.

Öte yandan İzmir Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerinin,  Emirhan ve Talha Akkuş'un bulunması için çalışma başlattığı belirtildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.