İzmir

İki kızını vuran babadan şok ifade! Annelerini...

08:25 12 Haziran 2019 7 Yorum Var
İki kızını vuran babadan şok ifade! Annelerini...

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, babaları Mustafa Kemal S. tarafından av tüfeğiyle vurulan Sudenaz ve Gamze S. kardeşlerin, anneleri İlknur S.'yi sürekli darbettiği, olayın da bu nedenle yaşandığı öne sürüldü.

Yat kaptanlığı yapan Mustafa Kemal S., emniyetteki ilk ifadesinde, işinden dolayı bazı günler eve gelemediğini söyledi. Kendisinin olmadığı bazı geceler dışarı çıkan iki kızının eve geç saatlerde geldiğini ve bu yüzden tartıştıklarını anneleri İlknur S.'yi darbettiklerini öne sürdü.

Mustafa Kemal S., kızlarıyla konuyu defalarca konuştuğunu, olayın olduğu akşam ise yine bu konuda tartışma çıktığını söyledi. Kızlarının yine annelerini darbetmeye çalışması üzerine sinirlerine hakim olmadığını belirten Mustafa Kemal S., olayı gerçekleştirdiğini kaydetti. 

Mustafa Kemal S.'nin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi. Kız kardeşlerin tedavilerinin de sürdükleri bildirildi.
 

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • Kalender 4 yıl önce Şikayet Et
    Anne Baba evlatlarına vurmaya kıyamıyor sonuç böyle oluyor. İlla terbiye vermek için çocuğa dayak mı atmalı, değil tabi ki ama maalesef bunun gibi olayları çok görüyoruz. Toplum aile yapısı çok bozuldu.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • altınadam 4 yıl önce Şikayet Et
    Gençlere verilen özveri ve güven söylemlerinin sonucu ANNELERİN DÖVÜLMESİNE BABALARA HAKARATE KADAR VARIYORSA Allah anne ve babaya sabır versin. Yediği ekmeğe ,içtiği suya nankörlük etmeyen bir tek hayvanlar kaldı desenize. Evlat diye bağrınıza bastıklarınız bugün nankör çıkıyorsa korkarım çok geçmeden evlilik ortadan kalkacak, çocuk yapma gayri meşru heva ve heveslere kalacaktır. Doğurulan bebelerde devlet denetimine verilecek veya bir yerlerde gömülecektir.
    Cevapla
  • Emine 4 yıl önce Şikayet Et
    Gercekren oyle evlatlar okadar nankör ve saygısız olduki napicaz bilmiyorum
  • Kerim 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlısı, elhamdülillah.
    İlk beğenen sen ol
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    doğruysa adam haklı böyle evlat olmaz olsun.
    Cevapla
  • gresunlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah evladın hayırlısını versin
    Cevapla
  • abdullah 23 4 yıl önce Şikayet Et
    Annesini döven bir toplumun oluşmasında emeği geçenlere diyorum ki canınız cehennemin dibine.Bu toplum neden bu hale geldi araştırın ve çözüm bulun ama bunu eğitimciler,pedagoglar,psikologlar,sosyologlar ve,toplum mühendisleri ile yapmayın çünkü onlar hiç bir şey bilmiyorlar. onları bu yaşa kadar yetiştiren emek sarf eden bir baba bunu neden yapar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.