İzmir

İzmir'deki evlerinden kaçan kız kardeşlerden haber var

14:06 07 Temmuz 2019 7 Yorum Var
İzmir'deki evlerinden kaçan kız kardeşlerden haber var

İzmir'in Karabağlar ilçesindeki evlerinden 1 Temmuz'da kaçan Gülseren (17) ve Kardelen Altıntop (15) kardeşlerin, Bursa'ya gidip, kafede çalışmaya başladığı ortaya çıktı. Altıntop kardeşlerin, pişman olup, 6 gün sonra karakola gittiği ve ailesine teslim edildiği öğrenildi.

İzmir'de alüminyum doğrama işiyle uğraşan Levent Altıntop'un 5 çocuğundan Gülseren Altıntop ve Kardelen Altıntop, 1 Temmuz'da, Karabağlar'a bağlı Limontepe semtindeki evlerinden 'Gezmeye gidiyoruz' diyerek, çıktı. Kızlardan haber alamayan babaları, polise gitti. İhbar üzerine harekeyte geçen polis ekipleri, kız kardeşleri bulmak için çalışma başlattı. Yapılan araştırma sonucu Altıntop kardeşlerin, evden kaçıp, Bursa'ya gittiği ve kafede çalışmaya başladığı belirlendi. Kafede kalan kardeşlerin, dün, pişman olup, karakola giderek, evden habersiz çıktıklarını söylediği belirtildi. Gülseren ve Kardelen Altıntop kardeşlerin, yardım istemesi üzerine, 6 gün sonra İzmir'deki ailesine teslim edildiği öğrenildi.

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • Milli 4 yıl önce Şikayet Et
    Dizileri filmleri seyredip yanlis hayaller kurmayin ailenizin gölgesinden ayrilmayin itaat edin anaya babaya yoksa akbabalara yem olursunuz.
    Cevapla
  • seval 4 yıl önce Şikayet Et
    ne düşünüyorum biliyormusun; yaşları 15 ve 17 imiş??? yüzlerine baksan 35 ve 37 dersin. kalıp kalıp makyaj. özenti, şükürsüzlük, aç gözlülük..Allah sonumuzu hayır etsin.
    Cevapla
  • zafergülten 4 yıl önce Şikayet Et
    kızların öyle baba dayağı,işkencesi görmüş hali yok,hatta serbest bile yetiştirilmişler diyebilirim.anlaşılan kaçtıkları yerde yalnız başlarına başlarına neler gelebileceğini öğrenip pişmanlık duydular,çok rahatsız eden ,musallat olan olmuştur orada pişman olduklarına göre.
    Cevapla
  • cem 4 yıl önce Şikayet Et
    başlarına bişi gelip gelmediği bellimiki bunu o kaçan kızlar kendileri biliyordur
  • reyhan 4 yıl önce Şikayet Et
    keske gerçekler yazılsa babanın surekli dövdüğü iskence içinde yaşadıkları boşuna kacmadilar şükürki bulundular.
    Cevapla
  • HKNX 4 yıl önce Şikayet Et
    pişman olup dönmüşler.boş konuşma. elin adamı o babanın şöyle yapıyor dediklerini mumla aratır. aklınızı başınıza alın.
  • vay vay 4 yıl önce Şikayet Et
    sen gerçekleri biliyorsun :) aileyi yakından tanıyorsun galiba. babayi haksiz kızların kacmakla doğruyu yaptigini yazdığına göre
  • musa bobur 4 yıl önce Şikayet Et
    harika uygulama
    Cevapla İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.