Ä°zmir

İzmir'de dehşet! Bakımsızsın dedi, yaşam savaşı veriyor

08:02 13 Aralık 2019 46 Yorum Var
İzmir'de dehşet! Bakımsızsın dedi, yaşam savaşı veriyor

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, eşi İbrahim T., 2 çocuk annesi eşi Filiz T.'yi (38), iddiaya göre "Sen bakımsızsın, seni beğenmiyorum" dediği için dövdü. Başına aldığı darbe sonucu menenjit geçiren ve omuriliğinde kırık olan Filiz T.'yi, oğlunun ihbarı üzerine 3 kız kardeşi kurtardı. Filiz T., hastanede yaşam savaşı verirken, İbrahim T. tutuklandı.

Olay, geçen cuma günü Çaylı Mahallesi'nde bulunan evde meydana geldi. Eve alkollü gelen İbrahim T., 18 yıllık eşiyle tartıştı. Kadının eşine, "Seni artık beğenmiyorum. Neden bakımlı değilsin" dediği için dövmeye başladı. İbrahim T., başını defalarca duvarlara vurduğu Filiz T.'yi, bayılınca, evin odasına yatırdı. Baygın haldeki Filiz T.'yi hastaneye götürmek yerine evde bırakan İbrahim T., bunun da üzerine eşinin ve çocuklarının, baldızlarıyla görüşmelerini yasakladı.

OĞLU TEYZESİNE HABERİNCE OLAY ORTAYA ÇIKTI

Çiftin çocuklarından 16 yaşındaki Osman T., pazar gecesi arkadaşının telefonundan durumu teyzelerine bildirdi. Durumu öğrenen Sevgi Erol, Nesrin Geyranlı ve soyadı öğrenilemeyen Emine adlı kardeşler, sağlık ekiplerine haber verip, kız kardeşlerinin evine gitti. Burada 3 kardeş, Filiz T.'yi baygın halde buldu. 3 kardeş, sağlık görevlileriyle Filiz T.'yi alıp, Ödemiş Devlet Hastanesi'ne götürdü. Hastanede durumun 'psikolojik' olduğu söylenince Filiz T., Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.


DARP NEDENÄ°YLE MENENJÄ°T VE OMURÄ°LÄ°KTE 3 SANTÄ°METRE KIRIK SAPTANDI

Burada kafa travması geçirdiği belirlenen Filiz T.'nin, yapılan tetkiklerde darp nedeniyle menenjit geçirdiği ayrıca omuriliğinde de 3 santimetre kırık olduğu ortaya çıktı. Filiz T. hemen ameliyata alınırken, hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Filiz T.'nin kardeşlerinin şikayeti üzerine İbrahim T., polis ekiplerince yakalanıp gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İbrahim T., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

'BENİ BURADAN GÖTÜRÜN' VE 'JANDARMA' DİYE FISILDAMIŞ

Filiz T.'nin yanına gittiklerinde, kendilerine 'jandarma' diye fısıldadığını aktaran kardeşi Sevgi Erol, "Kardeşim, ahırdan bozma kötü bir odada tek başına yaşıyordu. Gittiğimizde yalnızca nefes alabiliyordu. Kardeşimize ne olduğunu sorduğumuzda kayınvalidesi bize hiçbir şeyinin olmadığını söyledi. Yanına yaklaşınca benim kulağıma 'Beni götürün', diğer kardeşimin kulağına 'jandarma' diye fısıldadı. Bunun üzerine Filiz'i Ödemiş Devlet Hastanesi'ne ardından da Ege Üniversitesi'ne kaldırdık. Ödemiş Devlet Hastanesi'nde 'psikolojik' tanısı koyulan kardeşimin darptan dolayı menenjitinin bulunduğu ve omuriliğinde 3 santimetre kırık olduğu ortaya çıktı. Allah kimsenin başına böyle bir şey vermesin. Hiçbir şey bizi teselli etmeyecek ama yapanın da yanına kar kalmayacak" dedi.

SENİ İNEKLERE BAKMAK İÇİN TUTUYORUM

İbrahim T.'nin, eşi Filiz T.'ye yıllardır hem fiziksel hem de psikolojik şiddet uyguladığının iddia eden Sevgi Erol, "İbrahim T., yıllardır kardeşime fiziksel şiddet ve psikolojik şiddet uyguladı. 'Senden nefret ediyorum, senden iğreniyorum. Seni; anneme, çocuklara, ineklere bakmak için evde tutuyorum' diyordu. Filiz'den, bakımlı olmasını istemiş. Lütfen yardım edin, Filizler ölmesin. Biz Filizimizi kaybetmek üzereyiz. Siz Filizlerinizi kaybetmeyin, kırmayın" diye konuştu. Erol ayrıca, Filiz T.'yi ilk olarak kaldırdıkları Ödemiş Devlet Hastanesi'nde 'psikolojik' tanısı koyulduğu iddiasıyla şikayetçi olacaklarını da sözlerine ekledi.

YORUMLAR

46 Yorum Var
  • Mehmet 4 yıl önce Åžikayet Et
    Once bir insan ol insan olmayandan insanlilk la ne beklenir hayvan dersem hayvanlara hakaret olur anlayacaginiz lugatda bir kelimeyi dahi layik gormuyor.
    Cevapla Ä°lk beÄŸenen sen ol
  • Allah büyük 4 yıl önce Åžikayet Et
    Cezasını bulur cani adam filiz hanım inÅŸallah iyileÅŸir allah ÅŸifa versin çocuklarına bağışlasın
    Cevapla
  • Åžifalar 4 yıl önce Åžikayet Et
    Acil ÅŸifalar inÅŸallah adalet yetini bulur böylesi caniler serbest gezemezler
    Cevapla
  • Halime 4 yıl önce Åžikayet Et
    Kafa travması geçirmiÅŸ artık kendine gelirimi inÅŸallah iyileÅŸir
    Cevapla
  • Fazla 4 yıl önce Åžikayet Et
    Artık bukadarı da fazla nasıl bir insan ki yaraladığı eÅŸini hastaneye de getirmiyor yataÄŸa yatırıp hiç birÅŸey olmamış gibi bekliyor nasıl bir insan bukadar acımasız oluyor 18 yıllık eÅŸini bu ÅŸekilde darp ÅŸiddete magruz ediyor allah yardımcısı olsun iyi haberlerini duyursun inÅŸallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETÄ°KETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.