İzmir

166 yıl hapisle aranan suç makinesi yakalandı

07:45 29 Şubat 2020
166 yıl hapisle aranan suç makinesi yakalandı

İzmir'in Çeşme ilçesinde, birçok suçtan sabıkası bulunan cezaevi firarisi olan ve hakkında kesinleşmiş 166 yıl hapis cezası bulunan Hasan Demirtaş (35), polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, bir süredir aranan Hasan Demirtaş'ın ilçedeki bir otelde kaldığı yönünde istihbarat aldı. İstihbaratı değerlendiren ekipler, söz konusu otele baskın yaptı. Operasyon kapsamında üç ayrı suçtan hakkında kesinleşmiş 166 yıl hapis cezası bulunan Hasan Demirtaş, 'Mesut Demirtaş' adına düzenlenmiş sahte kimlikle yakalanarak gözaltına alındı.

'Silahlı yağma, kamu malına zarar verme, hükümlü ve tutuklunun kaçması' suçlarından aranan ve hakkında 166 yıl hapis cezası bulunan Hasan Demirtaş, emniyetteki sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

YORUMLAR

  • Müslüman Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Şeriat gelmedikçe bunun gibiler gebertilmedikce bu suçlar da bu alçaklar da böyle türer gider.
    Cevapla
  • Turk 4 yıl önce Şikayet Et
    Seriat nerden gelecek uzaydanmi Sen yasayacaksin seriati
  • Mehmey 4 yıl önce Şikayet Et
    Niye otele para veriyon git içerde yat
    Cevapla
  • Orhan01 4 yıl önce Şikayet Et
    Tutuksuz yargilanmak uzere Saliverseydiniz keske..En iyi bildiginiz sey zaten..Suclular her yerde fink atiyor..Namuslu sucsuz vatandas olmak suc olacak yakinda..Idamlik olacak kisiler ve halkin icinde yasama hakki olmayan azili katiller caniler heryerde elini kolunu sallayarak geziyor..Gariban kucucuk bir hata yapsa hemen hapsi boylar boyleleri 162 yil yemis ve suc makinesiymis hala aramizda yasiyor..Simdi de hapiste yeyip icecek affa kadar. .Idan gelmezse bu kanayan yara daha cook devam eder..
    Cevapla
  • Sabbah 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok okusaydin da hakim olsaydın. Milleti atar dururdun
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.