Kadınlara ücretsiz aikido dersi

Kadınların saldırı anında kendilerini koruyabilmeleri için ücretsiz aikido ile savunma eğitimi verecek.

Kadınlara ücretsiz aikido dersi
Kadınlara ücretsiz aikido dersi
GİRİŞ 17.02.2015 13:23 GÜNCELLEME 17.02.2015 13:23

Mersin’de hunharca öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın ardından bir yandan cezalar, bir yandan çocuk yetiştirme yöntemlerimiz tartışılırken, bir yanda da kadınların kendilerini savunabilmesi için neler bilmesi gerektiği konuşuluyor.

Aikimode Aiki Akademi Başeğitmeni 5. Dan Sensei Oğuzhan Ulvi Başkurt, Aikimode’nin kapılarını kadınlara açıyor. Saldırı anında kendilerini koruyabilmesi için bilmesi gereken hayati hareket ve teknikleri kadınlara öğreterek sosyal sorumluluk projesi başlatan Başkurt, hafta içi üç gün verilecek eğitimlerin ücretsiz olacağını da söyledi.

Başkurt “Ülkemizde son zamanlarda kadınlara karşı yaşanan olumsuz olaylardan ve birçok öğrenci velimizin ricasından ötürü Aikimode Aiki Akademi olarak sosyal sorumluluk projesi oluşturmaya karar verdik. Bu proje kapsamında bayanlara etkisizleştirme, saldırıyı bertaraf etme, kaçmak için zaman kazanabilmeye yönelik özel tekniklerin gösterileceği özel bir eğitim tasarladık. İstedik ki kadınlar basit ama teknik bazı hareketlerle kendilerini koruyabilsin ve beklenmedik saldırılara karşı çözümler üretebilsin. 40 kişilik sınıflarda, randevu alarak gelebilecek tüm kadınlara kapımız açık. İsteyenler, www.aikimode.com adresine girip randevu alabilirler” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat
Dilan Polat davasında yeni gelişme: Vergi suçundan tahliye edildiler