Modanisa’da RabiaZ’den konforlu şıklık

Dünyanın en popüler muhafazakar moda sitesi seçilen Modanisa ünlü modacı RabiaZ imzalı ürünleri kadınların beğenisine sunuyor.

Modanisa’da RabiaZ’den konforlu şıklık
Modanisa’da RabiaZ’den konforlu şıklık
GİRİŞ 19.06.2015 12:07 GÜNCELLEME 19.06.2015 12:07
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Londra ve New York Moda Haftası’nda tesettür defilesi yapan ilk tasarımcı RabiaZ’nin Türkiyeli kadınlar için özel olarak tasarladığı, kadınlara konforlu bir şıklık sağlayacak parçalar, yalnızca Modanisa’da satılıyor. RabiaZ’nin imzası haline gelen penye eşarplar da Türkiye’de ilk kez satışa çıkıyor. 

2011 yılında kurulan, bugün 57’den fazla ülkeye sunduğu 30 bin çeşit ürün ve 300’ü aşkın marka ile Türkiye’nin ilk, dünyanın en büyük muhafazakar online alışveriş sitesi Modanisa.com yine bir ilke imza atıyor ve ünlü modacı RabiaZ’nin tasarımlarını satışa çıkarıyor.

 RabiaZ’nin Modanisa’ya özel koleksiyonunda RabiaZ imzalı penye eşarplar, ipek eşarplar, penye şal ve boneler, Ruby by RabiaZ markalı kimono, tunik ve etekler yer alıyor.

Yaz aylarında penye eşarp ferahlığı

RabiaZ imzalı penye eşarp, şal ve boneler yaz aylarında, çok rahat ettiren ve hayatı kolaylaştıran ürünler arasında yer alıyor. RabiaZ’nin kimliğini yansıtan bu ürünler, kadınlara zahmetsiz bir şıklık imkanı sağlıyor. Pudra, siyah, ekru, zümrüt yeşili, altın sarısı, bordo ve mercan renkli penye eşarplar, kadınlara konforlu bir yaz sunuyor.

RabiaZ’nin %100 ipek, el yapımı eşarp koleksiyonunda 35 farklı model bulunuyor. Koleksiyonda renk bolca kullanılıyor. Eşarplarda güçlü renkler ve çiçek temaları, pasteller ve geometrik desenler, zaman zaman pop-art hissettiren desenler yer alıyor. Yazın en gözde renkleri eşarplara da yansıyor.

Ruby by RabiaZ markalı tekstil koleksiyonu RabiaZ’nin genç çizgisini temsil ediyor. Dinamik ve canlı modeller kimono, tunik ve eteklere taşınıyor.

Ruby by RabiaZ kimonolar, eşarplardaki hareketli desenleri kimonoya taşıyor. Tunikler, rahatlıkla pantolonlarla kombinlenebiliyor. Eteklerde de pop-art etkisinde bir desenle pastel tonlar ve daha canlı renkler görülüyor.

Fark yaratan şıklık

Ünlü modacı RabiaZ, “Kapalı bir kadının ihtiyaçlarını, konfor arayışını, istediği formları, hayal ettiklerini iyi analiz ediyor ve kimsenin o güne kadar dile getiremeye cesaret etmediği bir ihtiyacın altını çiziyorum. Bunu yaparken de estetik anlamda fark yaratan ve şıklıktan vazgeçmeyen bir çizgide kalmayı hedefliyorum.  Modanisa için hazırladığım tasarımlarda, her zaman şıklık sunarken rahatlığın da altını çizdiğim için kullandığım kumaşların bu anlayışı yansıtmasına dikkat ettim. Kimonolarda alışılageldik formların dışına çıkarak hacimli bir görüntü yaratmayı hedefledim” diyerek tasarımları hakkında bilgi verdi. 

YORUMLAR 4
  • huzame 8 yıl önce Şikayet Et
    kiyafette modayi degil ayeti takip edin...en guzel elbise takva elbisesidir...bunlar seytanin maskarasi olmuş..ancak hidayetine dua edecegmiz mucrimler...ne hale getirdiler...islami tesettüru..taytlar dar kotlar...aciklardan bin beterler
    Cevapla
  • Velican 8 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar tesettürün farz olduğunu unutmuş, tarz yapmışlar...
    Cevapla
  • Ümmü Yasir 8 yıl önce Şikayet Et
    Tesettür Allah (cc)'ın emrettiği şekilde olmalıdır böyle moda deyip saçma sapan kıyafetlerden tesettür olmaz
    Cevapla
  • Yorum 8 yıl önce Şikayet Et
    Marifet etmişsin kadınları rengarenk yaptınız bu tesettür değildir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'la Ekrem İmamoğlu arasındaki büyük fark! Seçim döneminde ortaya çıktı
ROKETSAN yeni lazer silahını test etti! İşte o anlar...