Hülya Avşar'dan 'Sıla' açıklaması

Hülya Avşar, "Demokrasi ve Şehitler Mitingi" ile ilgili sözleri nedeniyle eleştirilen ve konserleri iptal olan Sıla hakkında açıklama yaptı.

Hülya Avşar'dan 'Sıla' açıklaması
Hülya Avşar'dan 'Sıla' açıklaması
GİRİŞ 15.08.2016 16:14 GÜNCELLEME 15.08.2016 17:09
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Yenikapı’da düzenlenen ‘Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ öncesi “Darbelere karşıyım ama böyle bir şovun içinde olmayacağım” açıklaması yapan Sıla Gençoğlu eleştirilerin hedefi oldu. 36 yaşındaki bestesi ve şarkıcının başta İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'ndeki konseri olmak üzere birçok programı iptal edildi. 

Bunun üzerine sosyal medya hesabından "Demokrasiye sığınarak söylediklerim, demokrasi mitingine katılmama gerekçemin geldiği noktayı şaşkınlık ve biraz da üzüntüyle izlemekteyim" diyerek bir paylaşımda bulundu. Ancak bu açıklama da eleştirilerin önüne geçmedi.

Sanatçı Hülya Avşar bugün sosyal medyadan Sıla hakkında bir açıklama yaptı. 
Avşar, Instagram hesabından "Söylediği sözler yanlış da olsa demokrasi için mücadele verdiğimiz bugünlerde Sıla'ya yapılanları fazla buluyor,gereksiz uzadığını düşünüyorum" yazılı bir paylaşımda bulundu.

 

YORUMLAR 41
  • bir sıla sever(di) 4 yıl önce Şikayet Et
    hayır efendim milletin kırmızı çizgilerine basmayacaksınız ! haddinizi bileceksiniz ! uğruna 200 ün üstünde şehit verilen darbeye kardeşlik mitingine şov diyorsanız başka milletlerin kanını taşıyosunuz demek ki defolun gidin!
    Cevapla
  • hayri 6 yıl önce Şikayet Et
    herkes düşüncesini açıklayablir bu normal...
    Cevapla
  • Mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Vatan icin ölumu bile goze olan bu millet hic bir zaman sennin gibileri ve slialari af etmez. sen de otiur oturdugun yerde fazla laf etme Hülya hanimmmm.
    Cevapla
  • mayabey 7 yıl önce Şikayet Et
    Zavallı ''h''ülya ;sıla üzerinden ben de buradıyım diyor.Buradaki ''fazla ve gereksiz ''neyi ifade ediyor acaba???anlaşılan çok düşünmüş bunu yazarken;yine de çuvallamışsın!!!
    Cevapla
  • gresunlu 7 yıl önce Şikayet Et
    siladan sana ne birbirinizden farkiniz yok vatani icin canini feda edenler olmasa sizler bir hiçsiniz... sizin konserlerinize o vatanseverler geliyor şımarık mahlukatlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!