Çinli kadın 1,5 yıldır hamile

Çin'de yaşayan hamile bir kadın 17 aydır hamile olduğunu ve doktorların sezaryenle doğum yapmasına izin vermediğini iddia etti.

GİRİŞ 22.08.2016 11:56 GÜNCELLEME 23.08.2016 11:11
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Çin'de yayınlanan People's Daily Online'a konuşan anne adayına göre kendisinin doğum zamanı 2015 yılının Kasım ayıydı. Ancak bebek bir türlü doğmayınca doktora giden genç kadına "plasentanın tam olarak gelişmediği" söylendi.

DOKTOR YALANLADI, KADIN BELGELERİ GÖSTERDİ

İsminin Wang Shi olduğu öğrenilen Çinli kadın, iddialarına kimsenin inanmaması üzerine hastane belgelerini gösterdi. Şubat 2015'te hamile kaldığı öğrenilen Shi'nin Kasım 2015'te doğurması bekleniyordu. Ancak genç kadının suyu hiç gelmedi ve bebek doğmadı. Bu durumu için 10 bin Yuan harcayan Wang, 30 defadan fazla kontrole gitti. 14'üncü ayında doktorlar halen daha plasentanın gelişmediğini ve sezaryen için bile uygun pozisyona gelmediğini söyledi. Açıklama yapan Huang ismindeki bir doktor ise şunları söyledi: Bebek benim hesaplamalarıma göre 38 haftalık ve her şey normal.

EN UZUN GEBELİK

Ancak genç kadın ve kocası ne olursa olsun önümüzdeki ay artık doğumu gerçekleştireceğini söyledi. Shi'nin iddiaları doğru çıkarsa muhtemelen en uzun gebelik yaşayan kadın olarak tarihe geçecek. Daha önce 1945 yılında Beaulah Hunter adlı kadın 375 gün süren bir gebelik dönemi geçirmişti.

YORUMLAR 21
  • Ömür 7 yıl önce Şikayet Et
    Birileri. Cok saçma konuşuyor ya yok bilmeme böcek yemiştir yok bilmem Çin malı belki yorum yapan herkes benden büyük ama yaptığınız yorumlar saçmalıkta son nokta ya Deyin ki ALLAH IN hikmeti
    Cevapla
  • Ömür 7 yıl önce Şikayet Et
    Vallah Allahın hikmeti Allahım bizi daha kotu günlere bırakma
    Cevapla
  • Mehmet25 7 yıl önce Şikayet Et
    Tabi anne hamileyken yedi bocegi yilani kertenkeleyi.bebek isyan etti...Bence hakli
    Cevapla
  • Çepni 7 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim hiç dokunma öyle kalsın bakalım ne olucak..
    Cevapla
  • Ağa 7 yıl önce Şikayet Et
    Çin malı değil mi!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması
Dünyanın gözü bu görüşmede! Heniyye Türkiye'ye geliyor