Sirkeci Garı'nda İSTFEST17 heyecanı

Birbirinden güzel markalara ev sahipliği yapacak Moda, Tasarım Festivali ve Alışveriş Şenliği (İSTFEST17), 12-15 Nisan tarihleri arasında Sirkeci Garı'nda ziyaretçilerini bekliyor.

Sirkeci Garı'nda İSTFEST17 heyecanı
Sirkeci Garı'nda İSTFEST17 heyecanı
GİRİŞ 16.03.2017 16:11 GÜNCELLEME 05.04.2017 15:12

Moda, Tasarım Festivali ve Alışveriş Şenliği (İSTFEST17), 12-15 Nisan tarihleri arasında Sirkeci Garı'nda eşsiz ambiyansıyla ziyaretçilerini bekliyor olacak. Önder İş Dünyası Sanayici ve İşadamları Derneği (ÖNSİAD) Kadın Girişimciler tarafından ilki düzenen festival birbirinden güzel markalara ev sahipliği yapacak. Şenlik, kadın ve zerafet buluşmasının önemli adımlarından biri olacak. İSTFEST17'nin ziyaretçiler için önemli bir sürprizi de olacak. Sanatçı Alişan bir birinden güzel eserleriyle muhteşem bir konserle sizleri karşılayacak.

Binbir çeşit etkinlik

Kendi alanında en iyilerin bir araya geldiği bu şenlikte tanınmış firmalar, ilgiyle takip ettiğiniz modacılar, her renk ve çeşitten aksesuarlar sizlere alternatiflerle dolu bir alışveriş seçeneği sunarak zevkli bir gün geçirmenizi sağlayacak. Festival içerisinde sunum, söyleşi ve firmalar tarafından çeşitli hizmetlerin yanı sıra farklı etkinlikler de yapılacak. Ünlü modacılarla tanışabilir, yeni tasarımları ilk kez burada görebilirsiniz.

100 bin ziyaretçi hedefi

Potansiyel çevre ülkeler, Rusya, İran, Ukrayna, Azerbaycan, Suudi, Arabistan, Yunanistan, Romanya, Suriye ve Irak olarak belirlenirken, festivali ziyaret edecek kişi sayısının da 100 binleri bulması hedefleniyor.

Umre ve Kudüs ziyareti

Etkinliklere katılanlar için özel çekilişler de olacak. Bu kapsamda ziyaretçiler çift kişilik umre ziyareti, Kudüs ve Balkan turu, Kapadokya gezisi elde etme şansını yakalayacak. ISTFEST17 Alışveriş Festivali'nde yer alacak firmalar için stand satışları da devam ediyor. İstanbul'u bölgesinde bir alışveriş ve eğlence merkezi haline getirmeyi hedefleyen fuarda, perakendeciler gün içerisinde yaptıkları indirime ek olarak yeni kampanyalar düzenleyecek.

Altyapı ve verimliliğin arttırılması şart

“Güçlü ve Lider Ülke: Türkiye” vizyonu çerçevesinde oluşturulan hedeflere ulaşmak için üretimin desteklenmesi gerektiğine dikkati çeken ÖNSİAD Genel Başkanı Rasim Erdoğmuş, “Altyapı oluşturarak, verimliliğin arttırılmasıyla ülkemiz ekonomine güç kazandırmak şarttır” dedi.

Üretirken markalaşmalıyız

Türkiye'nin dünya pazarında önemli bir konuma ulaşmasının üretirken markalaşma başarısına bağlı olduğunu ifade eden Erdoğmuş, “Milli ve yerli olana sahip çıkmalı, markalarımızı hem Türkiye hem dünya pazarında güçlü kılmalıyız” diye konuştu. Bu anlamda Önsiad olarak faaliyete geçirdikleri  ISTFEST17'yi önemsediklerinin altını çizen Erdoğmuş,  tüm vatandaşları alışveriş festivaline davet etti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dili boğazına kaçan müşterisini böyle kurtardı...
Gazi meclisin 23 Nisan videosu çok beğenildi! Geleceğe en güzel mirasımız, yavrularımız