Haldun Dormen'i hiç böyle görmediniz / GALERİ

Ünlü tiyatrocu Haldun Dormen Şanlıurfa'da tiyatro ekibiyle birlikte sıragecesine katıldı. Gecede çiğ köfte yiyen dormen türkü söyleyip halay çekti.

Haldun Dormen'i hiç böyle görmediniz / GALERİ
Haldun Dormen'i hiç böyle görmediniz / GALERİ
GİRİŞ 25.01.2011 14:50 GÜNCELLEME 25.01.2011 14:50

'Kibarlık Budalası' adlı tiyatro oyunu ile Şanlıurfa'daki sanatseverlerle buluşan usta tiyatrocu Haldun Dormen ve ekibi, gösteriden sonra soluğu Cevahir Konuk Evi'nde aldı.

Şanlıurfa Belediyesi nikah salonunda sergilenen 'Kibarlık Budalası' adlı tiyatro oyunundan sonra Cevahir Konuk Evi'ne gelen Haldun Dormen, Ebru Cündübeyoğlu ve ekibi burada unutulmaz bir gece yaşadı. Onurlarına düzenlenen sıra gecesine katılan Haldun Dormen ve Ebru Cündübeyoğlu, burada çiğ köfte yedi, halay çekti ve Şanlıurfa türkülerine eşlik etti. Dizilerin yıldızı Ebru Cündübeyoğlu, sıra gecesinin çalmış olduğu bir birinden güzel Urfa türkülerine eşlik ederek, misafirlere keyif dolu dakikalar yaşattı.

Yoğrulan çiğ köfteyi ilgi ile izleyip yedikten sonra ustabaşından tarif isteyen Haldun Dormen ve Ebru Cündübeyoğlu, kültür ve sanat şehri Şanlıurfa'yı ve insanını çok sevdiklerini, özel bir program yaparak Şanlıurfa'ya ekip olarak gezi düzenleyeceklerini söylediler. Cündübeyoğlu ve Dormen, bu güzel geceyi kendilerine yaşatan Cevahir Konuk Evi'ne de teşekkür ettiler. Usta oyuncu Haldun Dormen, "Şanlıurfa'ya ilk gelişim, çok beğendim. Şanlıurfa'ya hayran kaldım, böyle bir tarihi mekanda olmaktan gurur duyuyorum" dedi.

Yaklaşık iki saat süren sıra gecesine Haldun Dormen ve Ebru Cündübeyoğlu'nun yanı sıra oyuncular Özlem Çakar, Abdül Süsler, Elif Çakman, Dilek Aba, Oral Özer, Erez Ergin Köse ve Atılgan Gümüş de katıldı. Gecenin sonunda tarihi Cevahir Konuk Evi'ni gezen ekip, toplu bir hatıra fotoğrafı çektirirken konağın tarihi ve mistik yapısına hayran kaldılar.

 
 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!