4 Azeri asker şehit oldu!

Azerbaycan-Ermenistan hattında çatışma gerginliği gittikçe yükseliyor.

4 Azeri asker şehit oldu!
4 Azeri asker şehit oldu!
GİRİŞ 02.08.2014 11:16 GÜNCELLEME 02.08.2014 11:16
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Ermeni ordusunun sınır hattının farklı bölgelerinde 73 kez ateşkes ihlali yaptığı, Ağdam ve Ağdere bölgesinde Azerbaycan mevzilerine yaklaşmaya çalışan Ermeni askerleriyle çatışmaların yaşandığı bildirildi.

Şiddetli çatışma sonrasında Ermeni askerlerin kayıp vererek geri çekildikleri, Azerbaycan ordusundan da 4 askerin ağır yaralandığı; yaralı askerlerin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak sabah saatlerinde şehit oldukları belirtildi.

YORUMLAR 4
  • Ruhi Soylu 9 yıl önce Şikayet Et
    Ermenilerin kaybı çok. Azerbaycan Ermenistana göre en az on kat güçlü (Abartısız, inanmıyorsan silah ve asker sayılarına bak) Azerbaycan sürekli eğtim ve teyakkuz halinde. Yani işin ucunda Rusya korkusu olmasa beş sene evvel karabağı alırlardı. Ama olmayınca olmuyor. Şu anda haberlerde pek yer verilmemiş fakat ortalık karışık. Yapılması gereken her ihtimale karşı Türkiye'nin Azerbaycan'ın Rusya Sınırına asker yığması Eğer hazır Rusya sıkışıkken Karabağı alabilirsek bu iş gayet güzel sonuçlanır.
    Cevapla
  • burak burak 9 yıl önce Şikayet Et
    yok yav bu böyle olmayacak. tüm ümmetin başına ülkem liderlik etmedikçe bu ümmet hep ezilmeye mahkum, hilafetin kaldırılışına sebep olanların torunları çekiyor bu acıyı dikkat ederseniz, kaç nesi daha geçecek bilmiyorum ama bu ümmetin başına askeri ve siyasi bir deha olan ülkemin geçmesi gerek, tabi önce kendi içinde birlik ve beraberliğini sağlamalı, 100 yıllık narkozun etkisinden bir an evvel kurtulmalıyız.
    Cevapla
  • Türk Turan birligi 9 yıl önce Şikayet Et
    aliyev´le olacak is degil bu. türkiye´den gönülü asker gitmeli ve bir gece saldirmaliyiz ve karabgi düsman askerlerden temizlemeliyiz
    Cevapla
  • Erkam ÇANKAYA 9 yıl önce Şikayet Et
    NASIL BİR ORDU?. Nasıl bir ordu var Azerbaycan'da hiç anlayamadık. Ermeni askerinin öldüğünü hiç duymadım. Acaba Azeri askerler mi çok kabiliyetsiz yoksa ihlali yapan sürekli Ermeni askerler mi? Azerbaycan için ikisi de kötü bir bahane.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!