Erdoğan fotoğrafıyla aday oldu

Gagavuzya Cumhurbaşkanlığı’na aday olan Nikolay Dudoglo, seçim çalışmalarında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile olan fotoğraflarını kullanıyor.

Erdoğan fotoğrafıyla aday oldu
Erdoğan fotoğrafıyla aday oldu
GİRİŞ 10.03.2015 17:27 GÜNCELLEME 10.03.2015 17:27
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz dönem Cumhurbaşkanlığı seçimlerini çok az bir farkla kazanamayan Nikolay Dudoglo, Moldova Parlamentosuna 4 Gagavuz Türkü ile birlikte milletvekili olarak seçilmesinin ardından Cumhurbaşkanlığı için adaylığını açıklamıştı. Başkan İnci de, Dudoglo’ya destek olmak için adaylığı açıklarken yanında olmuş ve seçim çalışmalarının bir bölümüne katılmıştı.

Nikolay Dudoglo Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Milletvekili aday adayı Ali İnci’ye birlikte çekilmiş fotoğraflarını kullanıyor. Türkiye Cumhuriyeti’ne yakınlığını her fırsatta dile getiren Dudoglo, seçim çalışmalarında Türkiye Hükümetinin çalışmalarından örnekler veriyor.

İnci, bundan mutluluk duyduğunu belirterek, “Ben Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkan Yardımcısıyım, Komrat ve Hendek kardeş belediyedir. Biz, birbirimizle tecrübelerimizi, bilgimizi paylaşıyor, acı ve tatlı günlerimizde birbirimize destek oluyoruz. İnanıyorum ki Nıkola arkadaşımız bu sefer seçimlerden başarıyla çıkacaktır” diye konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • VATANDAŞ 9 yıl önce Şikayet Et
    Tartışmasız türkiyede değil dünyada tek lider RECEP TAYYİP ERDOĞAN...
    Cevapla
  • Müslim 9 yıl önce Şikayet Et
    neden bahçeliyi koymuyorlar yaw?!..
    Cevapla
  • Kılıç Arslan 9 yıl önce Şikayet Et
    Esed de CHP tayfasıyla olan resimlerini kullanıcaktır belki.. Netanyahu da güneydeki ülkelerini seven şahısla yapsın seçim afişlerini, yaraşır ..
    Cevapla
  • ottoman 9 yıl önce Şikayet Et
    bahçeli görsün bunları...
    Cevapla
  • babageldı 9 yıl önce Şikayet Et
    arter yapıyodur kampanyayı ondandır bu güzel resim...vesselam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
2024 Volkswagen Tiguan satışa sunuldu! İşte fiyatı
Dubai'deki havalimanı sele teslim oldu! Uçakların zor anları kamerada