7 kişiyi öldüren Rus asker 'akıllıymış'

Ermenistan'da 7 kişiyi öldüren Rus askerin akli dengesinin yerinde olduğu açıklandı

7 kişiyi öldüren Rus asker 'akıllıymış'
7 kişiyi öldüren Rus asker 'akıllıymış'
GİRİŞ 09.04.2015 15:40 GÜNCELLEME 09.04.2015 15:40
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ermenistan'ın güneyindeki Gümrü'de üç ay önce bir Rus askerin aynı aileden 7 kişiyi öldürmesiyle ilgili soruşturma devam ederken, cinayeti işleyen askerin akli dengesinin yerinde olduğu açıklandı.

Ermenistan'ın Armenpress ve Rus İnterfaks ajanslarının haberine göre, Rus ordusunda er olarak görev yapan Valery Permyakov'a yapılan testler, askerin akli dengesinin yerinde olduğunu ortaya koydu.

İnterfaks'a açıklama yapan ve Rus askerle ilgili soruşturmayı yürüten yetkililerden biri, bu bulgular ışığında Valery Permyakov'a dava açılması için artık gerekli koşulların bulunduğunu söyledi.

Testlerin, Valery Permyakov'a Rus ve Ermeni uzmanlar tarafından yapıldığı belirtildi. Rus ve Ermeni yetkililer, olayla ilgili ortak soruşturma yürütüyor.

Rus ordusunda er olarak görev yapan Valery Permyakov, 12 Ocak'ta bir Ermeni çift ile çiftin oğlu, kızı, gelini ve iki yaşındaki torununu bıçaklayarak öldürmüştü. Saldırıda ağır yaralanan 6 aylık bir bebek hastanede tedavi altına alınmış fakat daha sonra hayatını kaybetmişti.

Saldırıdan bir gün sonra Ermenistan-Türkiye sınırı yakınındaki Bayandur köyünde Rus sınır koruma birlikleri tarafından gözaltına alınan Permyakov'un işlediği cinayetleri itiraf ettiği, ailenin evine bir şeyler içmek için girdiğini söylediği belirtilmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • farhad 8 yıl önce Şikayet Et
    bebeklerden ne istemiş . idam edilir umarım
    Cevapla
  • yazık.. 9 yıl önce Şikayet Et
    Turan orda 6 aylık bebek diyor biz ne zaman bu kadar gaddar olduk bize ne oldu ki..
    Cevapla
  • turan turan 9 yıl önce Şikayet Et
    ellerine sağlık goçuuummm..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!