Türk komutana Azerbaycan'dan madalya

Türkiye'nin Bakü Büyükelçiliği Askeri Ataşesi Tümgeneral Taşdeler'e "Azerbaycan Sınır Muhafızları 95. Yıldönümü" madalyası verildi

Türk komutana Azerbaycan'dan madalya
Türk komutana Azerbaycan'dan madalya
GİRİŞ 10.08.2015 16:25 GÜNCELLEME 10.08.2015 16:26
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bakü'deki görev süresi tamamlanan Tümgeneral Taşdeler, Azerbaycan Sınır Muhafızları Komutanı Orgeneral Elçin Guliyev'i makamında ziyaret etti.

Komutanlıktan yapılan açıklamada, görüşmede Azerbaycan ve Türkiye arasında askeri ilişkilerin mevcut durumunun müzakere edildiği ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunulduğu bildirildi.

Görüşme sonrasında, Orgeneral Guliyev, Azerbaycan devlet sınırının korunması ve sınır muhafazası konularında faal işbirliğinde bulunması nedeniyle Tümgeneral Taşdeler'e "Azerbaycan Sınır Muhafızları 95. Yıldönümü" madalyası verdi.

Taşdeler, 2015 yılı Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararı ile 30 Ağustos 2015'ten geçerli olmak üzere tümgeneralliğe terfi etmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    DORU Ermenistan Işte Ingilizwe Kanada bunarı kurucusu hep gizli Pkkyı bunar yerleştirdibize karş Turkler hic betaber olmasınlar yoksa bize Rekabekt olur Pastayı hak ederler din bizi Asymilren yapıp en başa otutdurup bize oyunoynuyor cok sükür milletim uyandılar Azeriy bizim kardeş torunlar bizibiz olmamızı istemiyenler işbaşında am ìşleri bitiwerdi nedeni bi konuda Rusya en böyük kurtarızi Dünyayı şekileştirecekler hemide Insanlık lara neoyunlar döndünü Deşifre etdiler hemide kendilerini kurtardı Asiymilatziondan oyunlarını Ukrayinede bozdu ası Esatla yakınlaşma Ďunyaya meşaş bende warım zin bislie ben kurdunuz fubi beraber temizlicayıź
    Cevapla
  • ömer 8 yıl önce Şikayet Et
    komutan bırak madalyayı ülkende hainler kol geziyor
    Cevapla
  • Yasin 8 yıl önce Şikayet Et
    Teröre karşı Azeerbaycan ile ortak hareket edilsin.Biz Pkk'nın Ermenistanda kampı olduğunu ve oradan da beslendiğini biliyoruz.Ermeniler zaten Azerbaycan'ın toprağını işgal etmiş o halde Azerbaycan'a askeri sevkiyat yapalım ve ortak hareket edilip 2'side vurulsun.
    Cevapla
  • En kahramanmaraşlı 8 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş o söylediğin o kadar kolay olsa devlet de o şekilde düşünüyor emin olabilirsin.. İlk önce iran karşı çıkar arkasında rusya sonra çin sonra İngiltere sonra abd sonra almanya, fransa, Yunanistan, rum kesimi say say bitmez buradaki oyun küçük değil yani anladınmı ;)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Guterres: Kanlı misilleme döngüsüne son verin
Son dakika: Kritik MKYK'nın perde arkası! Erdoğan 'Bu yapılacak' deyip net konuştu...