Başkan yardımcısını yarışmayla seçti

Rus yanlısı Çeçen hükümeti lideri Kadirov, ülkesinin Stratejik Gelişim Ajansı’nın başkanını ‘Komanda’ adlı bir televizyon yarışması düzenleyerek belirledi.

Başkan yardımcısını yarışmayla seçti
Başkan yardımcısını yarışmayla seçti
GİRİŞ 24.11.2016 10:00 GÜNCELLEME 24.11.2016 10:00
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Çeçenistan lideri Ramazan Kadirov, ülkesinin Stratejik Gelişim Ajansı’nın başkanını sıradışı bir yöntemle seçti. Sekiz bölümden oluşan ‘Komanda’ adlı bir televizyon yarışması düzenleyen Kadirov, yarışmacıları tek tek kendi değerlendirdi.

FİNALDE 12 KİŞİ YARIŞTI

Yarışmaya her meslekten geniş düşünce gücüne ve organize etme yeteneğine sahip kadın ve erkek katılma imkanına sahipti. Ayrıca, yarışmacılardan iş planlama ve konuşma yeteneğine sahip olmaları bekleniyordu. Finalde 12 kişi yarıştı ve her biri Çeçenistan’ın gelişmesi için kendi fikirlerini öne sürdü.

YARIŞMAYA BİN KİŞİ BAŞVURDU

Yarışmayı yayınlayan Rossiya 1 TV kanalından yapılan açıklamada, yarışmaya katılmak için bin kişinin başvurduğu, yarışmacıların sadece Rusya’dan değil, Avrupa, Meksika, Tayland ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden de başvurularda bulundukları belirtildi. Önceki akşam final bölümü yayınlanan yarışmanın kazananı, Almanya’nın Düsseldorf kentinden gelen Filip Variçenko oldu. Kadirov ayrıca yarışmanın finalistlerinin de Çeçenistan’da çeşitli devlet görevlerinde bulunacaklarını söyledi.

YORUMLAR 3
  • bozok 7 yıl önce Şikayet Et
    işte başkanlık sistemi
    Cevapla
  • YUSUF 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah seni o mazlum halkın başından alsın iğrenç adam.
    Cevapla
  • Kuklacı 7 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl seçmesi hiç ama hiç önemli değil, kukla kendine kukla arıyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!