Azerbaycan'da FETÖ darbesi ihtimali iması!

Rus uzman Sergey Markov, Mehriban Aliyeva'nın Cumhurbaşkanı Yardımcılığı'na getirilmesiyle ilgili çarpıcı bir imada bulundu.

Azerbaycan'da FETÖ darbesi ihtimali iması!
Azerbaycan'da FETÖ darbesi ihtimali iması!
GİRİŞ 26.02.2017 03:49 GÜNCELLEME 26.02.2017 04:27
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Rusya Siyasi Araştırmalar Enstitüsü Müdürü Sergey Markov, Mehriban Aliyeva'nın Azerbaycan Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı görevine getirilmesinin FETÖ ile ilgili olduğunu öne sürdü.

Rus basınına konuşan Markov konuyla ilgili şunları söyledi:

"Aliyeva Azerbaycan'ın siyasi ve toplumsal hayatında büyük rol oynadı. Yeni göreve getirilmesi Azerbaycan'da siyasi istikrarın güçlendirilmesine katkı sağlayacak. Türkiye'de darbe girişimi çabalarının sonuçları bağlamında Azerbaycan'da da Anayasa değişikliği yapıldı. Bu karar da (Aliyeva'nın yeni göreve getirilmesi) bu Anayasa değişikliğiyle ilgili."

FETÖ DARBESİ İHTİMALİ Mİ?

Türkiye'deki süreçle Azerbaycan arasında ilişki olduğunu savunan Markov, "Türkiye'de darbe girişimini Fetullah Gülen ağı ve onun ABD yanlısı güçleri yaptı. Bu ağ Azerbaycan'da da faal çalışıyordu. Onların gücünü hiç bir şekilde gözardı etmemek lazım. Dolayısıyla Cumhurbaşkanı Yardımcısı makamının oluşturulması ve Cumhurbaşkanı'nın (İlham Aliyev) yakını olan bir kişinin bu göreve getirilmesi, bazılarının mevcut cumhurbaşkanına yönelik yasadışı eylem isteklerini önlemek amacını taşıyor" dedi.

KAYNAK: SPUTNİK
YORUMLAR 25
  • darbe!!! 7 yıl önce Şikayet Et
    halkı müslüman olupta :Hak ve adaletten şaşmadan,milli hareket eden her devlet her daim darbe riski taşımaktadır;Türkiye buna en güzel örnektir;tedbir hiçbir zaman elden bırakılmamalı;kendimizi güçlü ve güvende hissetsek dahi!!!!!!......
    Cevapla
  • serdar 7 yıl önce Şikayet Et
    azerbaycan da rüşvet almış başını gidiyor millet başka ülkelere kaçıyor en basit devlet işlerinde bile rüşvetsiz bişe yapılamıyor gençler gelecek göremiyor ülkesinde ama lafa geldimi vatan millet lan senin nufusun kaç ?bu kadar petrol var sen ne yapıyorsun bu paraları az halka dağıt aç şu muslukları ya ne bu ???bi kriz oluyor dökülüyor ülke ya bu senin ekonomik dayınıklılığın sonra yok ermenistan şöyle böyle az kendi ülkene bak kendine gel !!!!
    Cevapla
  • misafir69 7 yıl önce Şikayet Et
    o 2 metrelik boyuyla nasılda disko oynuyo.karısını yardımcısı da yaptı ooooooh yiyin yiyin azerbaycanı.
    Cevapla
  • UĞUR TÜZÜN 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu Ümmet Allahın İzni İle Galu Beladan Bu Güne Ve Kıyamete Kadar Ölmeden Önce Ölmeyi Bilen Kuran,a Pöre Yaşayan ve Yaşatan Peygamberimize Anamız Babamızın Feda Ettiği Bir Ümmetin Evlatlarıyız Allahın İzni İle Ümmetin Evlatlarının Müslüman Türk Milletinin İyi Niyeti Hoş Görüsü Yüz Yıllarca Zulümle İstismar Edilmiştir YETER! YETER !ARTIK DİRİLİŞE AYAĞA KALKIŞA Hazırız.............
    Cevapla
  • UĞUR TÜZÜN 7 yıl önce Şikayet Et
    Selamun Aleyküm Artık öyle yok darbe yaptım devleti elegecireceğim diyen alçak guruhlara papuç bırakmak yok milli devletimiz dünyanın neresinde olursa olsun gücümüz nisbetinde her zaman mazlumlara destek olmaya hazırız azarbeycanada böyle darbe girişimi olursa devletimiz bizide oraya getirip bıraksın ümmetin yardımına nerede olursa olsun destek için bu ümmet hazır Selam ve Dua
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar