Kahramanmaraş

AK Parti Grup Başkanvekili Ünal:

14:00 26 Eylül 2015
AK Parti Grup Başkanvekili Ünal:

"Bayramda elini tetiğe götürecek kadar onuru, haysiyetini ve insanlığını kaybetmiş olanlar kaybedecektir"

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, "Bayramda elini tetiğe götürecek kadar onuru, haysiyetini ve insanlığını kaybetmiş olanlar kaybedecektir" dedi.

Ünal, partisinin Pazarcık İlçe Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma programında, Doğu ve Güneydoğu'da vergi toplayan, mahkeme kuran, askere ve polise kurşun sıkan eşkıyalara gereğinin yapılacağını söyledi. 

"Vatandaşın huzuru ve bayrağı için gece gündüz demeden çalışan polis ve askere kurşun sıkan hainlere terörist demeyen, şehitlere şehit diyemeyenlere yerli ve milli diyebilir miyiz" diye soran Ünal, hangi siyasi görüşten olursa olsun bu ülkeyi yerli milli duruşu olan insanların ayağa kaldıracağını vurguladı.

Bu ülkenin toprağına, bayrağına, birliğine ve dirliğine kendini adamış insanları olduğunu anlatan Ünal, "Türkiye bu terör belasından kurtulacak. Doğu ve Güneydoğu'da terörden muzdarip olan kardeşlerimiz de bundan kurtulacaklar. Bu toprakların kardeşliği bin yıldır kazandı ve bugün de kazanacaktır. Bayramda elini tetiğe götürecek kadar onuru, haysiyetini, insanlığını kaybetmiş olanlar kaybedecektir" diye konuştu.

Programa; Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri ve AK Parti MKYK Üyesi Metin Doğan da katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.