Kahramanmaraş

Seçime doğru

17:28 29 Eylül 2015
Seçime doğru

 AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet İlker Çitil, "Terörle mücadelemizi tek bir silahlı bir unsur kalmayıncaya kadar sürdüreceğiz" dedi.

Çitil, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık ve beraberindekilerle, Afşin'de çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Çitil, AK Parti olarak Kurban Bayramının birinci gününden itibaren seçim çalışmalarına başladıklarını, bayram süresince ilçeleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirtti.

1 Kasım'da yapılacak olan seçimin ülkeye, Kahramanmaraş'a ve Afşin'e hayırlar getirmesini dileyen Çitil, şunları kaydetti: "İnşallah 1 Kasım’da Kahramanmaraş’ta vekil sayısını artırarak 7 milletvekili çıkaracağımıza inanıyorum. Vatandaşlarımızın destekleriyle Türkiye genelinde de iktidar için gerekli milletvekili sayısına ulaşacağımızı düşünüyorum. Çünkü vatandaşlarımız bizimle beraber düşünüyor ve hassasiyetlerimiz aynı. Biz mecliste halkımızın sesi ve iradesi olacağız" diye konuştu.

Son zamanlarda artan terör olaylarını değerlendiren Çitil, terörle mücadeleyi tek bir silahlı unsur kalmayıncaya kadar sürdüreceklerini söyledi.

Vatanı ve bayrağı için canını ortaya koyarak şehitlik mertebesine ulaşan tüm şehitlere Allah'tan rahmet, kederli ailelerine de başsağlığı dileyen Çitil, "Bundan sonraki süreçte çok daha güzel günler bizleri bekliyor. Teröre karşı mücadelemiz Türküyle, Kürdüyle, Çerkeziyle, Lazıyla, Çeçeniyle devam edecek. Çünkü biz, büyük Türkiye'yiz" değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.