Kahramanmaraş

Jandarma dikiz aynasından kazanın failine ulaştı

16:25 25 Aralık 2015
Jandarma dikiz aynasından kazanın failine ulaştı

Kahramanmaraş'ta otomobiliyle ölümlü kazaya sebebiyet veren kişi, jandarmanın dikiz aynasından yola çıktığı çalışma sonucu Gaziantep'te yakalandı

 Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde ölümlü kazaya sebep olan kişi, jandarmanın aracın dikiz aynasından yola çıkarak yaptığı çalışma sonucu Gaziantep'te yakalandı.

Alınan bilgiye göre, 18 Aralık'ta Pazarcık ilçesine bağlı Narlı Mahallesi Türkoğlu yol ayrımında Mehmet Seyfi'ye ait 27 SD 451 plakalı motosiklete, sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen bir kişi otomobiliyle çarptıktan sonra kaçtı.

Motosikletini akaryakıtı bittiği için iterek götürdüğü öğrenilen sürücü Seyfi, olay yerinde hayatını kaybetti.

Pazarcık İlçe Jandarma Komutanlığı olay yeri inceleme ekipleri, yola saçılan dikiz aynası, aracın amblemi ve yan sinyal lambası parçasından yola çıkarak aracın izini Gaziantep'te bir kaportacıda buldu.

Kazaya karışan 27 APU 32 plakalı aracın Nihat Ö'ye ait olduğunu belirleyen ekipler, zanlıyı Pazarcık ilçesinde çalıştığı iş yerinde gözaltına aldı.

Nihat Ö'nün jandarmadaki ifadesinde, kazayı kendisinin yaptığı, korkup olay yerinden kaçtığı, aracındaki hasardan kimsenin haberdar olmaması için de Kahramanmaraş yerine Gaziantep sanayisine götürdüğünü söylediği öğrenildi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen zanlı, tutuklandı.

Bu arada, kazada ölen Seyfi'nin hurdacılık yaparak geçimini sağladığı öğrenildi. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.