Kahramanmaraş

Kahramanmaraş'taki cinayet

22:56 09 Şubat 2016 2 Yorum Var
Kahramanmaraş'taki cinayet

Kahramanmaraş'ta internet kafede oyun yüzünden tartıştıkları kişiyi darp ederek öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, önceki gün Akçakoyunlu Mahallesi'ndeki bir internet kafede oyun yüzünden çıkan kavganın ardından Ümit Keven'i (21) otomobille götürdükleri Ahir Dağı'nda darp eden ve ölümüne neden oldukları iddia edilen B.B. (22), M.K. (22), A.H.A. (23), ve A.Y. (19) emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece "kasten adam öldürmek" suçundan tutuklandı.

Bir internet kafede önceki gün Ümit Keven ve B.B. (22) arasında oyun yüzünden çıkan tartışma kavgaya dönüşmüş, daha sonra B.B. ve beraberindeki M.K, A.H.A. ile A.Y, Keven'i zorla otomobile bindirerek Ahir Dağı'nda darp ettikten sonra Osmangazi Mahallesi'ne bırakmıştı. 112 Acil Servis ekiplerince Necip Fazıl Şehir Hastanesine kaldırılan Keven, müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.




.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Sinco 8 yıl önce Şikayet Et
    Namus davasıdır bu Gardaşlarımı Allah kurtarsın ölen arkadaşında mekanı cennet olsun
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • neyefgetek 8 yıl önce Şikayet Et
    Niyeöldürüpte katildamgasıyediniz türkiyedehassmınıveya aklınagelinceadamöldürmeninenkolayyolu yrafikkazasıadıaltındaöldürmk sonrakzadır kaderdir iste medenoldu bilmiyeekoldu takımelbisekravat karınıda mahkemeyesatışagetir hiçcezaalmadankurtulurdunuxz  ya 
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.