Kahramanmaraş

Avukatlara "İcra İflas Uygulamaları" anlatıldı

15:00 14 Mayıs 2016
Avukatlara "İcra İflas Uygulamaları" anlatıldı

Türkiye Barolar Birliği ve Kahramanmaraş Barosu işbirliğinde Elbistan ilçesinde "İcra İflas Uygulamaları" konulu eğitim semineri düzenlendi.

Kahramanmaraş Baro Başkanı Vahit Bağcı, bir tesiste verilen seminerde yaptığı konuşmada, son yıllarda gerçekleşen kanun değişikliklerinin ve buna bağlı olarak yüksek mahkeme içtihatlarındaki yeni gelişmelerin takip edilmesinin, avukatlık mesleği için karşısında kaçınılmaz olduğunu söyledi.

Mevzuatların yakından takip edilmesinin önemine dikkat çeken Bağcı, "Mevzuat ve içtihat değişikliklerinin yakından takip edilerek mesleki hayata geçirilmesi, hakkın süre ve şekil şartlarına sıkı sıkıya bağlılık göstererek talep edilmesini esas gören İcra İflas Hukuku alanında ayrıca önem taşımaktadır. Bu nedenle bugün düzenlediğimiz icra iflas uygulamaları konulu meslek içi eğitim seminerinin de meslektaşlarıma ve stajyer meslektaşlarıma son derece faydalı olacağına inanıyorum." dedi.

Seminerde, İzmir Barosu avukatlarından Talih Uyar tarafından katılımcılara, "İcra İflas Uygulamaları" konusunda çeşitli bilgiler verildi.

Türkiye Barolar Birliği Temsilcisi Mehmet Tamer Solakoğlu'nun da katıldığı seminere, avukat ve stajyer avukatlar ilgi gösterdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.