Kahramanmaraş

65. Hükümet'in kurulması

14:16 24 Mayıs 2016
65. Hükümet'in kurulması

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Veysi Kaynak'ın 65. Hükümet'te Başbakan Yardımcısı olarak görev alması Kahramanmaraş'ta sevinçle karşılandı.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kahramanmaraşlıların her zaman bir bakanlık beklentisinin olduğunu, bunu da hak ettiklerini düşündüğünü söyledi.

Bakanlık beklentisinin hükümet ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da takdir ediliyor olmasının parti ve kent adına gurur verici olduğunu vurgulayan Özdemir, şöyle konuştu:

"Bugün Kültür ve Turizm Bakanımız vardı şimdi Başbakan Yardımcımız var. Geçen dönem MKYK üyemiz vardı şimdi yine MKYK üyemiz var. Yani Kahramanmaraş gücünü artırarak temsil edilmeye devam ediyor. Bu bizim için gurur verici. Hemşehrilerimize ve özellik teşkilatlarıma da söylüyorum. Artık emeklerinin ve AK Parti'yi omuzunda taşıyan lider bir şehir olmanın ödülünü büyüyerek aldığımızı onlar da görüyordur. Bu bize daha çalışma azmi daha şevk verecek. Onun için memnunuz."

- "Siyaseti başarıyla yürütüyor"

Veysi Kaynak'ın kardeşi Fatih Kaynak ise ağabeyinin böyle bir göreve layık görülmesinin şehir, ülke ve İslam alemi için faydası olacağına inandığını söyledi.

Ağabeyinin önceden beri siyasetin içeresinde bulunduğunu aktaran Kaynak, "Ben ne kadar siyasetin dışındaysam o da o kadar içinde. Rahmetli babamdan aldığı siyaseti başarıyla yürütüyor. İlk duyduğumuzda sevindik. Partinin bütün basamaklarında aşağıdan yukarı emek vererek çıktı. İnşallah daha da iyi olur. Başarı diliyoruz, onun için de dua ediyoruz. İnşallah şehrimize ve ülkemize çok faydasının olacağını düşünüyorum. Maraşlı olarak mutlu olduk." ifadesini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.