Kahramanmaraş

Kahramanmaraş merkezli "evrakta sahtecilik" operasyonu

14:26 25 Haziran 2016
Kahramanmaraş merkezli "evrakta sahtecilik" operasyonu

Kahramanmaraş merkezli düzenlenen operasyonda "evrakta sahtecilik" iddiasıyla gözaltına alınan 14 doktor, adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Elbistan Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince başlatılan soruşturma kapsamında Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçe merkezli Elazığ, Kayseri, İstanbul, Şanlıurfa, Diyarbakır, Balıkesir, Bursa, Batman, Bartın, Sakarya ve Malatya'da "Kamu kurumu aleyhine nitelikli dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik" iddiasıyla başlatılan soruşturmada gözaltına alınan A.A, A.I, B.A, C.K, F.S, M.G.K, N.G.E, Ş.G, S.Z, M.Ç, Y.D, C.T.K, A.Y. ve N.Y. işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarıldı.

14 doktor adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Elbistan ilçesinde, bir süre önce kapanan özel bir hastanede görevli doktorların evrakta sahtecilik yaptığı iddiası üzerine başlatılan soruşturma kapsamında önceki gün 18 doktor hakkında yakalama kararı çıkarılmış, bunlardan 14'ü gözaltına alınmıştı. 4 doktorun ise yakalanması için başlatılan çalışma sürüyor.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.