Kahramanmaraş

Kars'taki terör saldırısı

17:26 21 Eylül 2016
Kars'taki terör saldırısı

Kars'ın Kağızman ilçesinde dün güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada, doğum gününde şehit düşen Uzman Çavuş Ahmet Ece'nin cenazesi, memleketi Kahramanmaraş'ta toprağa verildi.

Şehit Ece'nin (24) Türk bayrağına sarılı tabutu, Elbistan Devlet Hastanesi morgundan alınarak, Battalgazi Mahallesi'ndeki babaevine götürüldü. Ece'nin ailesi, eşi ve yakınları, tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Kalabalık konvoy eşliğinde Izgın Hacı Mustafa Camisi'ne getirilen şehidin tabutu, askerlerin omuzlarında katafalka konuldu.

Şehidin eşi Neslihan Pak Ece, "Bu ayrılık çok erken oldu. Beni yetim bıraktın. Ben senden razıyım, Allah da senden razı olsun." diyerek tabuta sarıldı.

Uzman Çavuş Ece'nin naaşı, İl Müftü Yardımcısı Fırat Kahraman'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından mahalle mezarlığına defnedildi.

Cenaze törenine, Ece'nin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Vali Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Garnizon Komutan Vekili Albay Bayram Ölçücüoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Timuçin Alper, AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Nursel Reyhanlıoğlu ve İmran Kılıç, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor ile İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, kaymakamlar, belediye başkanları, siyasi partilerin il başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.