Kahramanmaraş

Ramazan Bayramı kutlanıyor

21:23 25 Haziran 2017
Ramazan Bayramı kutlanıyor

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri İmran Kılıç ve Mehmet Uğur Dilipak ile Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Ramazan Bayramı dolayısıyla Andırın ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı.

Kılıç, Hükumet Konağı önünde düzenlenen bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, Andırın'da 30'a yakın kale bulunduğunu, burasının kaleler şehri olmasının yanında bu değerlerin kendi başına bırakılamayacağını söyledi.

Eskiden Türkiye'de bir barajın 10-15 senede yapıldığına dikkat çeken Kılıç, "Bir baraj yapımının planlanması ve yapımı 3-5 sene sürüyor. Bin günde bin gölet yaptı bu devlet. Şimdi Türkiye genelinde bin günde bin 71 gölet daha yapacak. Bu göletlerden de Andırın payını alacak, yapılan ve yapılacak olan sulama göleti ve HES'lerin sayısı 10’dan fazla olacak. Binlerce dönüm tarım arazileri sulanarak büyük bir zenginlik verecek."

Kılıç, Andırın'a yapılacak 50 yataklı yeni devlet hastanesinin proje ihalesine çıkıldığını kaydetti.

Milletvekili Dilipak da ilçenin bağlantı yolları hakkında bilgiler vererek, "Yapılan çalışmaların takipçisiyiz." dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın güçlü adımlarla bu millete liderlik ettiğini ve bu yolda yürüdüğünü söyledi.

Tarihi dönemin yaşandığına dikkat çeken Erkoç, "Nesiller olarak tarihi dönemlere şahitlik ediyoruz. İnşallah bu dönem aziz milletimizin geleceği için çok güçlü işlerin yapıldığı güçlü bir dönem olacak. Bunun için birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Safları sıklaştıracağız, geleceğe güçlü adımlarla yürüyeceğiz." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.