Kahramanmaraş

Kahramanmaraş'ta "Değerler Eğitimi" protokolü imzalandı

16:15 25 Eylül 2017
Kahramanmaraş'ta "Değerler Eğitimi" protokolü imzalandı

Kahramanmaraş'ta "Değerler Eğitimi ve Başarıyı Okulda Yakala" projesi protokolü imzalandı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan "Değerler Eğitimi ve Başarıyı Okulda yakala" projesi imzalandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasında gerçekleştirilen protokol imzalama programında yaptığı konuşmada, ülkenin en büyük sermayesinin beşeri sermaye olduğunu söyledi.

Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime yaptıklarını katkıyla 50 milyon liranın üzerinde bir destek sağladıklarını hatırlatan Erkoç, şunları kaydetti:

"Bizim zengin petrol kaynaklarımız yok, zengin maden kaynaklarımız yok. Bizim en büyük sermayemiz beşeri sermayemiz. Bunu en iyi şekilde yetiştirmemiz gerek. Geleceğimizin inşası için bu çok önemlidir. Sadece çocukların kendi gelecekleri ya da ailelerinin gelecekleri için değil. Hem şehrimizin, hem milletimizin, hem de ülkemizin geleceği için en iyi şekilde eğitim verme çabası ve gayreti içerisindeyiz. Şu ana kadar eğitime 50 milyon lirayı geçen desteğimiz var. Derslikler yapıyoruz, spor salonları yapıyoruz. Okullarımıza halı sahalar yapıyoruz. Okul bahçelerinin düzenlemelerini yapıyoruz. Okullarımızı en iyi hale getirmek için tüm gayretimizle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz."

Konuşmaların ardından "Değerler Eğitimi ve Başarıyı Okulda Yakala" projesi protokolü imzalandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.