Kahramanmaraş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal, Kahramanmaraş'ta

22:32 11 Şubat 2018
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal, Kahramanmaraş'ta

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Zeytin Dalı Harekatı'nda bacağından yaralanan Uzman Çavuş İsrafil Gül'ü evinde ziyaret etti.

Gazi Gül'ün, Battalgazi Mahallesi'ndeki evinde ziyaret eden Ünal'a, Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İlker Çitil ve AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir de eşlik etti.

Burada baba Muharrem Gül tarafından karşılanan Mahir Ünal ve beraberindekiler, yaralı gaziyle bir süre sohbet etti. Gül'e "Geçmiş olsun" dileklerini ileten Ünal, milletin dualarının kahraman Mehmetçik için olduğunu belirterek, ziyaret ettiği gazilerin hepsinin bir an önce iyileşip görevine dönme heyecanı içerisinde bulunduğunu aktardı.

Bacağından yaralanan ve evinde tedavisi süren Gül ise iyileşip bir an önce görevine dönmek istediğini ifade etti.

- Öğrencilere askerler için dua ettirdi

Daha sonra Elbistan Gençlik Merkezi Müdürlüğü'nde düzenlenen satranç turnuvasına katılan Ünal, burada öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Ünal, kendisini Türk bayraklarıyla karşılayan öğrencilere, Afrin'deki askerler için "Ülkemizin güvenliğini sağlamak için şuanda terörle mücadele eden askerlerimize sen yardım et Allah'ım. Onları muzaffer kıl, devletimizi, memleketimizi ebedi kıl, bayrağımız daima dalgalansın, ezanlarımız hiç susmasın, bu güneş yüzlü çocuklarımız bu ülkeyi geleceğe taşısın." diye dua ettirdi.

Satrançla yakından ilgilendiğini anlatan Ünal, "Sizler gibi satranç oynamış, hatta bir satranç takımının kaptanlığını yaptığım dönem de İstanbul'da ödül almış birisiyim. Satranç çok yakın ilgi duyduğum ve çocukların da mutlaka öğrenmesi gereken bir strateji oyunudur. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'da biliyorsunuz gittiği her yerde gençlere satranç takımı hediye ediyor. Biz sizlere güzel bir ülke bırakmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Ünal'a Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun tarafından tablo, öğrencilerce de Kur'an-ı Kerim ve bayrak hediye edildi.

- Elbistan Kent Müzesi inşaatında inceleme

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal, ilçede yapımı devam eden Kent Müzesi restorasyon çalışmalarını inceledi.

Çalışmalar hakkında bilgi alan Ünal, gazetecilere yaptığı açıklamada, Elbistan ile ilgili hayal ettiği şeylerden bir tanesinin eski hükümet konağının bir şehir müzesine dönüşmesi olduğunu belirtti.

Hükümet konağının tamamlandığını anlatan Mahir Ünal, şehir müzesi ile hükümet konağının arasını da güzel bir park haline getirmek istediklerini, büyük oranda bu isteklerinin gerçekleştiğini, şehir müzesinin de tadilattan geçirildiğini kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.