Kahramanmaraş

Afşin TSO'dan 700 aileye gıda yardımı

17:37 18 Mayıs 2018
Afşin TSO'dan 700 aileye gıda yardımı

Afşin Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi 700 aileye gıda yardımında bulundu.

Afşin TSO Başkanı Bekir Sıtkı Can, yaptığı açıklamada, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) desteği ile geleneksel hale getirdikleri ramazan yardımını, bu yıl da ihtiyaç sahibi 700 aileye ulaştırılması için mahalle muhtarlarına teslim edildiğini söyledi.

Ramazan ayında ihtiyaç sahibi aileleri az da olsa sevindirmek için imkanları ölçüsünde çalışmalar yaptıklarını ifade eden Can, mahalle muhtarlarının gıda yardımlarının ihtiyacı olan kişilere ulaşmasında çok önemli rol oynadığını dile getirdi.

Oda olarak 19 yıldan buyana ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım etmeye çalıştıklarını kaydeden Can, şöyle konuştu:

"Değerli muhtarlarım malumunuz Ramazan-ı Şerif münasebetiyle biz bu yıl da usulü bozmadık. Yaklaşık 18 yıldan beri Afşin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olarak mahalle muhtarlarımızla istişare ederek yardıma muhtaç ailelere yani yaklaşık 700 aileye gıda yardımı yapıyoruz. Afşin’in 50’den fazla mahallesi var. Afşin merkezdeki dağıttığımız insanlar kırsal kesimden gelen ihtiyaç sahibi aileler. İnşallah biz bu ramazan ayında 700 ailemize ulaşarak onlara bir nebzede olsa destek olacağız."

Mahalle muhtarları da yardımlar için Afşin TSO Başkanı Can'a teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.