Kahramanmaraş

28. Altın Kemerli Karakucak Güreş Festivali

20:50 16 Eylül 2018 2 Yorum Var
28. Altın Kemerli Karakucak Güreş Festivali

Kahramanmaraş'ta 2. Uluslararası Dondurma ve Kültür Festivali kapsamında 28'incisi düzenlenen Altın Kemerli Karukacak Güreş Festivali yapıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesince Batıpark Güreş Sahası'nda düzenlenen festivale, İran, Rusya, Gürcistan, Romanya, Azerbaycan, Türkmenistan ve Türkiye'den 600 sporcu katıldı.

Güreş ağalığını eski Milli Eğitim Bakanı Mehmet Sağlam'ın yaptığı festivale, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, AK Parti milletvekilleri Ahmet Özdemir ve İmran Kılıç ve güreşseverler katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç yaptığı konuşmada, Kahramanmaraşlı güreşçilerin artık dünyadaki er meydanlarında adını duyurduğunu söyledi.

Organizasyonda Hüseyin Cilevek'i finalde mağlup eden Fatih Kambur, başpehlivanlığı kazandı

Müsabakaların sonunda dereceye giren güreşçilere ödülleri verildi.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir insan dini dili ırkı ne olursa olsun hakkını yemenin Allah katında yerinin olmadığını Tüm Müslüman Alemi bilir o sporcunun misafir olmasına rağmen hakemlerin kendi hemşerilerine gösterdiği tolerans ve tutum yuhlanacak ve utanılacak derecede kötüydü zaten o maçtan sonra sehircilerin %70 lik bölümü stadı terk etti . Kahramanmaraşlı değilim bende bir güreşçiyim fakat bir daha Kahramanmaraş topraklarına güreş konusunda kesinlikle ayak basmam bu utanç hepimizin utancıdır...
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    Dün yapılan Kahramanmaraş Uluslararası Dondurma ve Kültür Festivali kapsamında 28'incisi düzenlenen Altın Kemerli Karukacak Güreş'in de 75 kilo güreşçisi Ali Kurt ve İran lı güreşçi arasında yapılan yarı final müsabakasında hakem heyetinin açık ara herşeyi görmesine rağmen yapılan bütün foullü hareketleri görmezden gelmesi beni gerçekten utandırdı..
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.