Kahramanmaraş

Cep telefonu diye aldı, bakın ne çıktı!

07:02 01 Mart 2019 4 Yorum Var
Cep telefonu diye aldı, bakın ne çıktı!

Kahramanmaraş'ta cep telefonu ticareti yapan işletme sahibi, iş yerine gelerek ambalajı açılmamış cep telefonu satmak isteyen kişiye güvenip ödeme yaptıktan sonra dolandırıldığını anlayınca polise başvurdu. Kutudan cep telefonu yerine demir çıkması üzerine işletme sahibi şikayetçi olurken şüpheli kovalamacanın ardından polis ekiplerince yakalandı.

Kahramanmaraş'ta, işletme sahibinin, içinde sıfır cep telefonu olduğunu düşünerek satın aldığı ambalajı açılmamış kutudan demir çıktı. Merkez Dulkadiroğlu ilçesindeki Trabzon Caddesi üzerinde cep telefon satışı yapan Mehmet Sular'ın iş yerine gelen bir kişi, ambalajı açılmamış iki cep telefonunu satmak istediğini söyledi.

Sular, pazarlık yaparak 8 bin 200 liraya satın aldığı ürünler için 6 bin lira ödedi, kalan kısmını ise öğleden sonra vereceğini belirtti. Daha sonra ağırlığından şüphelendiği kutuları açan Sular, içlerinde cep telefonu yerine kesilmiş demir bulunduğunu gördü.
İş yeri sahibinin başvurusu üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, verilen eşkal doğrultusunda şüpheliyi gittiği istikamette aramaya başladı.

Ekipler, şüpheli Mehmet D'yi kısa sürede kovalamaca sonucu yakaladı. Çeşitli suçlardan kaydı olan Mehmet D, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

"DEMİR PARÇASI İLE KARŞILAŞINCA ŞOK OLDUM"

Emniyete çağrılan iş yeri sahibi Mehmet Sular, gazetecilere yaptığı açıklamada, sabah saatlerinde bir kişinin, iki cep telefonunu satmak için iş yerine geldiğini belirtti.
Faturaları olan telefonları 8 bin 200 liraya aldığını dile getiren Sular, "Hazırda olan 6 bin lirasını verdim. Kalan parasını ise öğleden sonra vereceğimi belirttim. Kutulardan şüphelenerek açtım. Kutunun içerisinde demir parçası ile karşılaşınca şok oldum. Polise bildirdim, Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çok kısa sürede şüpheliyi yakaladı." diye konuştu.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Mert 5 yıl önce Şikayet Et
    Aldığı ürünün faturası yok yani kaçak! Güvendi de aldı ne demek ?? Hırsızlık ürün de olabilir di! Sonuç itibariyle almış yani alan kişide bir o kadar suçlu!!!! Hakimler göreveeeeee
    Cevapla
  • Vergi Dairesi 5 yıl önce Şikayet Et
    Faturasız işlem yapıp vergi kaçıran bu telefoncu da en az dolandırıcı kadar suçlu.
    Cevapla
  • night 5 yıl önce Şikayet Et
    sen 15 binlik telefonu 8200 alıcam derdine düşersen kazıklanmak doğal olur her malın bir ederi var arkadaş
    Cevapla
  • yalan 5 yıl önce Şikayet Et
    15 bin tl lik telefon mu var acaba ayrıca telefoncular sıfır kullanılmamıs bir urun bıle olsa faturası kesıldıgı ıcın ıkıncı el durumunda almak zorundalar satamadıgı her gun ıcın garantıden suresı bıtıyor
  • vatan sağolsun 5 yıl önce Şikayet Et
    yakalandı para ne oldu ?
    Cevapla
  • altair 5 yıl önce Şikayet Et
    yandı bitti kül oldu
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.