Karabük

Eskrim: Süper Minikler ve Minikler Açık Turnuvası

21:12 21 Kasım 2015
Eskrim: Süper Minikler ve Minikler Açık Turnuvası

Karabük'te düzenlenen organizasyonun ilk günü tamamlandı

 Türkiye Eskrim Federasyonu ve Karabük Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Süper Minikler ve Minikler Açık Turnuvası'nın ilk günü, süper minikler final müsabakalarıyla tamamlandı.

Türkiye Eskrim Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Üyesi Erdoğan Kızıldağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, turnuvanın yarın tamamlanacağını söyledi. Müsabakalara 157 erkek ve 143 kız sporcunun katıldığını ifade eden Kızıldağ, şöyle konuştu:

"Karabük Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde eskrim turnuvası düzenliyoruz. Süper minikler ve minikler kategorimiz var. Karabük'teki turnuva, uzun bir aradan sonra gerçekleşiyor ve yoğun bir katılım var. Bugün erkeklerin müsabakalarını, 87 sporcuyla tamamlamış bulunmaktayız. Kız sporcular mücadelelere devam etmekte ve 65 civarında bir katılım mevcut. Yarın daha yoğun olacak. Minikler kategorisinde müsabakalarımız var. Erkekler ve kızlar olmak üzere devam edecek. Müsabakalarımızı yarın kızlar kılıç finalleriyle sonlandıracağız."

Müsabakalar sonunda süper minik erkekler kılıç kategorisinde, Tolga Aslan birinci, Enes Talha Kalender ikinci, Emirhan Köseoğlu, Alkım Öztürk, İsmail Tuna Biçicioğlu, Adem Doruk Küpeli, Ömer Batu Kumla ve Gencer Işık üçüncü oldu.

Süper minik kızlar kılıç kategorisinde ise Begüm Akkaya birinci, Ezgi Koçer ikinci olurken, Alara Çelmen, Ece Gizem Melikoğlu, Duru Duş, Gökçe Sena Üstün, Pınar Miray Şişik ve Derin Su Övünç üçüncülüğü aldı. 

Dereceye giren sporculara ödülleri, Türkiye Eskrim Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Uykun ve Karabük Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin tarafından verildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.