Karabük

Eskrim: Süper Minikler ve Minikler Açık Turnuvası

21:58 22 Kasım 2015
Eskrim: Süper Minikler ve Minikler Açık Turnuvası

Karabük'te düzenlenen organizasyonun son gününde minik kızlar ve erkekler finali yapıldı

 Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından düzenlenen Süper Minikler ve Minikler Açık Turnuvası, minik kızlar ve erkekler müsabakalarıyla sona erdi. 

Soğuksu Merkez Spor Salonunda düzenlenen turnuvanın son gününde minik kızlar kılıç 96, minik erkekler kılıç kategorilerinde 151 sporcu karşılaştı. 

Minik erkekler kılıç kategorisinde Muhammed Furkan Kalader, minik kızlar kılıç kategorisinde ise Bilge Su Gür birinciliği elde etti.

Türkiye Eskrim Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Üyesi Erdoğan  Kızıldağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karabük'te geniş katılımlı güzel bir turnuva düzenlediklerini belirterek, "Eskrim sporunun gelişimi ve federasyon için önemli çalışmalar yapıyoruz. Şehirlerde düzenlediğimiz turnuvalar ile gençlerimizin eskrim sporuna olan ilgisini artırmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Karabük Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin ise turnuva sayesinde eskrim sporunun şehirlerinde gelişeceğine inandıklarını vurgulayarak, "Burada güzel bir salonumuz var. Her türlü sporun gelişimi için çalışıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.