Karabük

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Balic:

16:02 25 Kasım 2015
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Balic:

"Alanyaspor maçından da iyi bir skorla ayrılacağımızı düşünüyorum"

Kardemir Karabükspor Teknik direktörü Elvir Balic, ligin 13. haftasında 28 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Alanyaspor ile yapacakları maçı kazanarak, puan cetvelinde bulundukları yeri korumak istediklerini söyledi. 

Çamlık Spor Tesisleri'ndeki antrenmanda yaptığı açıklamada, son beş maçını kazanan bir takıma konuk olacaklarını vurgulayan Balic, "Bizim de iyi bir takımımız var. Geçen hafta alınan galibiyetin moraliyle Alanya'ya gideceğiz. Tabii ki 3 puan için gideceğiz. Elimizden ne geliyor ise yapacağız. Şu anda oyuncularımızın bazılarında ufak tefek sakatlıklar var. Bu maça yüzde yüz konsantrasyonla çıkmak istiyoruz. Karşımızda güçlü bir ekip var ama kazanmak için her şeyi yapacağız" diye konuştu.

Gol bölgesinde daha üretken olmaları gerektiğini anlatan Balic, rakibin zaaflarını iyi değerlendirmeye çalışacaklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Bazı istatistiklerimiz var. Bildiğiniz gibi hücum bölgesinde biraz sıkıntılarımız var. Bu zaten sezon başından beri devam ediyor. Bunu gidermeye çalışıyoruz. Gol bölgesinde hem çoğalma hem pozisyon hem de en önemlisi gol anlamında biraz daha üretken olmamız lazım. Onu çözmeye çalışıyoruz. Rakip takımı iyi izledik, sürekli de izliyoruz. Onların da zaafları vardır. Mutlaka ona göre çalışmalarımızı yapacağız. Alanyaspor maçına en iyi kadroyu ve en formda oyuncuları çıkaracağız. Her geçen gün ve hafta daha iyi olmalıyız. İkinci sıradayız ve bu konumu koruyarak rakiplerle arayı açmamız lazım. Bu maç bizim için de çok önemli. Biz kendimize konsantre olacağız, kendi oyunumuz çok önemli. Alanyaspor maçından da iyi bir skorla ayrılacağımızı düşünüyorum."

Ligde geçen hafta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 yenen kırmızı-mavili takım, hazırlıklarını, sakatlığı bulunan Kerim Zengin'den yoksun sürdürdü. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.