Karabük

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İldiz:

18:17 08 Şubat 2016
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İldiz:

PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, "Ligde her takım her takımı yenebiliyor, işi sıkı tutarak liderliğimizi sürdürmek istiyoruz" dedi.

İldiz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin çok zorlu geçtiğini ifade etti. Puanların birbirine çok yakın olmasından dolayı her hafta oynamadan bile takımların yerlerinde değişiklik yaşandığını belirten İldiz, "Liderliğimizi sürdürmek istiyoruz. Bunu sağlamak için önümüzdeki ilk engeli de geçmemiz lazım. Alima Yeni Malatyaspor'un konumu kimseyi aldatmasın. Ligin iyi ekiplerinden. Maç gününe kadar sıkı çalışarak istediğimizi elde edip sahadan mutlu ayrılan biz olmalıyız" diye konuştu.

Bu arada kırmızı-mavili ekip, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Alima Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarına Hasan Doğan Tesisleri'nde teknik direktör İldiz yönetiminde başladı.

Sakatlığı bulunan Kerim Zengin'in takımdan ayrı çalıştığı, rahatsızlıkları devam eden Ergün Teber, Muhammed Reis, Rıza Efendioğlu ve kaleci Ercüment Kafkasyalı'nın katılmadığı iki saatlik idmanda, teknik çalışma yapıldı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.