Karabük

Bartın'daki trafik kazası

18:42 30 Mayıs 2016
Bartın'daki trafik kazası

Bartın'da, kontrolden çıkan otomobilin ağaca çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ölen çift, memleketleri Karabük'te toprağa verildi.

Bartın-Karabük Karayolu'nun Bahçecik köyü mevkisinde meydana gelen kazada yaralanarak kaldırıldığı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybeden Muzaffer Çevirme ile olay yerinde ölen eşi Hatice Çevirme'nin cenazeleri Soğuksu Mahallesi Merkez Camisi'ne getirildi.

Burada kılınan cenaze namazına çiftin yakınları, akrabalarıyla AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, Karabük Esnaf Odaları Birlik Başkanı Nurettin Tümen ve vatandaşlar katıldı.

Çift, namazın ardından Yenice ilçesine bağlı Yirmibeşoğlu köyü aile mezarlığına toprağa verildi.

Muzaffer Çevirme (59) idaresindeki 67 LS 880 plakalı otomobil, Bartın-Karabük Karayolu'nun Bahçecik köyü mevkisindea kontrolden çıkarak ağaca çarpmış, kazada otomobilde bulunan Fatma Çevirme (66) olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan sürücü ise kaldırıldığı Karabük Araştırma Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. Çiftin arka koltukta olan ve yaralanan kızları Necla Çevirme ise Bartın Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.