Karabük

Karabük'te kursiyerlere sertifika verildi

15:29 31 Mayıs 2016
Karabük'te kursiyerlere sertifika verildi

Karabük Belediyesi ve Karabük Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan kurslarda başarılı olan kursiyerlere sertifika verildi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Yaylacık Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi'nde düzenlenen törende sosyal yaşam merkezlerinde en çok okuma-yazma kurslarına önem verildiğini söyledi.

Eşit şekilde hizmet dağıttıklarını ifade eden Vergili, "Mahallemizle ilgili yaşamımızı etkileyecek hiçbir problemimiz kalmayacak. Sosyal yaşam merkezlerimizde her yıl 5-6 bin kişiye sertifikaları dağıtılmış. Bunların içerisinde el sanatları, Kur’an kursu, diksiyon kursu aklınıza gelen her türlü kurslarımız var. Herhangi bir sebeple arkadaşımız okuma-yazma öğrenememiş olabilir. Yaşı kaç olursa olsun. Şu ana kadar bu kurslardan 150'nin üzerinde arkadaşımıza okuma-yazma sertifikası verdik." diye konuştu.

Vergili, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, MHP Karabük İl Başkanı Burhanettin Arslan, Karabük Halk Eğitim Müdürü Dursun Yeşiloğlu tarafından başarılı olan kursiyerlere sertifikaları verildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.