Karabük

AK Parti Karabük İl Başkanı Saylar'dan ziyaretler

16:48 24 Eylül 2016
AK Parti Karabük İl Başkanı Saylar'dan ziyaretler

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, bazı sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Saylar, ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada, Türkiye'nin birçok darbe girişimiyle karşı karşıya kaldığını söyledi.

Zamanında başbakan ve devlet adamlarının asıldığını hatırlatan Saylar, 15 Temmuz akşamı ise Türk halkının bu darbe girişimine müsaade etmediğini, vatanına, bayrağına, devletine sahip çıktığını belirtti.

15 Temmuz darbe girişimini tek vücut olarak hep birlikte önlediklerini ifade eden Saylar, "15 Temmuz’da FETÖ, darbe girişiminde bulunarak gelişen ve her gün büyüyen Türkiye'yi eski günlerine geri çevirmek istedi. Ama Türkiye Cumhuriyet vatandaşları buna izin vermedi. İstanbul'da, Ankara'da ve Türkiye'nin 81 ilinde tüm vatandaşlar meydana indi. Karabüklü kardeşlerimiz de Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla meydana inerek demokrasiye, bayrağına, devletine sahip çıktı. Burada sivil toplum örgütleri de üyeleriyle birlikte meydanlara inerek ellerinden geleni yaptı ve devletinin, milletinin yanında oldu. 27 gün boyunca 7'den 70'e herkes gece gündüz nöbet tutarak vatanına sahip çıktı." diye konuştu.

Saylar, Karabük Haddeciler Derneği, Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şubesi, Çelik-İş Sendikası Karabük Şubesi, Kamu-Sen Karabük İl Temsilciliği, MÜSİAD Karabük Şubesi, KESK'i ziyaret etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.