Karabük

Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy'a ziyaret

19:11 01 Mart 2017
Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy'a ziyaret

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Karabük İl Başkanı Kamil Işık ve yönetimi, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy'u ziyaret etti.

Başkan Aksoy, ziyarette yaptığı konuşmada, MTTB'nin 100. kuruluş yılını kutladı.

MTTB'nin çok önemli bir kuruluş olduğunu ifade eden Aksoy, şöyle konuştu:

"Milletimizin sahip olduğu değerler var ve bu değerler milletimizi ayakta tutuyor, tutkal gibi birbirine kenetliyor. Milli Türk Talebe Birliği, bu değerleri yaşama ve yaşatma düşüncesinde olan sivil toplum kuruluşlarından bir tanesi. Ben arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bizlere güzel fikirlerle geldiler. İnşallah elimizden gelen desteği sağlayacağız. Ayrıca 100. kuruluş yıl dönümlerinde de yanlarında olacağız."

Işık da Aksoy'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.


- İHH'dan Başkan Aksoy'a ziyaret

İnsanı Yardımlaşma Vakfı (İHH) Karabük Şube Başkanı Mesut Yeşil ve yönetimi, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy'u ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı Başkan Yeşil ve yönetimine teşekkür eden Aksoy, şöyle konuştu:

"İnsani Yardımlaşma Vakfı'nın evrensel kardeşlik bilinciyle, nerede olursa olsun muhtaç ve mazlum tüm insanlara kucak açmayı, ihtiyaçları olan insani yardımları ulaştırmayı, değişen dünyada değişmeyen değerlerin yaşatılmasını sağlamayı ve iyiliği her zaman her yerde yaşatmayı hedeflediğini gerçekleştirdikleri çalışmalarla görmekteyiz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.