Karabük

KBÜ'den 7 bin öğrenci mezun oldu

16:03 17 Mayıs 2017
KBÜ'den 7 bin öğrenci mezun oldu

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, 2016-2017 akademik yılında 7 bin 97 öğrencinin mezun olduğunu bildirdi.

Rektör Polat, gazetecilere yaptığı açıklamada, 10 fakülte, 7 meslek yüksekokulu ve 1 yüksekokulun mezun verdiğini söyledi.

Karabük Üniversitesi olarak mezuniyet töreni konusundaki çalışmaları büyük bir hassasiyetle, özverili bir şekilde yürüttüklerini ifade eden Polat, genç ama dinamik bir üniversite olan Karabük Üniversitesinin, her kesimden aldığı güç ve destekle büyümeye devam edeceğini belirtti.

Karabük Üniversitesinin 10'uncu kuruluş yılına yakışır şekilde mezuniyet törenleri düzenlediklerini belirten Polat, şöyle konuştu:

"Bu yıl bir farklılık yaparak mezuniyet törenlerimizi dört güne yaydık ve ilçeler de dahil olmak üzere her bir fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulumuzun mezuniyet coşkusunu ayrı ayrı yaşadık. 10 fakülte, 7 meslek yüksekokulu ve 1 yüksekokul olmak üzere gerçekleştirdiğimiz toplam 12 mezuniyet töreniyle 7 bin 97 öğrencimizi geleceğe uğurladık. Törenlerde öğrencilerimiz, bir yandan mezuniyet sevincini, diğer yandan arkadaşlarından ve hocalarından ayrılmanın hüznünü yaşadı. Törenlere, öğrencilerimizin ve değerli ailelerinin yoğun ilgisi ve katılımı bizleri son derece mutlu etti. Kıymetli aileler büyük bir özveriyle ve titizlikle hazırlanan mezuniyet töreninden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Ben başta bu güzelliği bizlere yaşatan sevgili mezun öğrencilerimize ve onların her daim yanlarında olan, desteklerini esirgemeyen değerli ailelerine teşekkürü bir borç biliyorum. Mezun öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında başarılı bir gelecek diliyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.