Karabük

Karabük'ten kısa kısa

14:28 14 Haziran 2017
Karabük'ten kısa kısa

Karabük Valisi Mehmet Aktaş, Yenice Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu.

Vali Aktaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, hastanenin 5 yıldızlı bir otel konforunda olduğunu söyledi.

Hastanenin 6 bin metrekare kapalı alana sahip olduğunu ifade eden Aktaş, "25 yataklı Yenice Devlet Hastanemizde 2 ameliyat odası, 3 yoğun bakım yatağı, 2 SDL (sancı-doğum-lohusa) odasının yanı sıra 5 diyaliz yatağı, 6 acil gözlem yatağı, kırmızı alan müdahale odası ve yeşil alan muayene odası yer alıyor. 3 uzman, 6 pratisyen hekim, bir iç hastalıkları, bir genel cerrahi uzmanı ve bir uzman aile hekimimiz hizmet verecek." diye konuştu.

Devletin her zaman vatandaşlara en iyi, en kaliteli sağlık hizmetini sunmanın çabası içinde olduğunu belirten Aktaş, Yenice Devlet Hastanesinin ülkeye, Karabük'e ve Yenice'ye hayırlı olmasını diledi.

Aktaş'a, Yenice Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya, Karabük Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri İsmail Kara, İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı ve Hastane Başhekimi Hasan Özkan eşlik etti.


- Vali Aktaş muhtarlarla bir araya geldi

Karabük Valisi Mehmet Aktaş, Yenice Orman İşletme Müdürlüğü İhale Salonu'nda Yenice ve Yortan beldesi muhtarlarıyla bir araya geldi.

Geçen yılın Kasım ayında yapılan toplantıda muhtarların aktardığı sorunların hangi aşamada olduğu hakkında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun tarafından bilgiler verildi.

Toplantı, Yenice ve Yortan beldesinin mahalle ve köy muhtarlarının taleplerini dile getirmeleriyle sona erdi.

Toplantıya, Yenice Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel, Yenice Belediye Başkan Zeki Çaylı, Yortan Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki, İl Genel Meclis üyeleri, kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.