Karabük

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı

14:28 25 Temmuz 2017
24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı

Karabük Valisi Kemal Çeber, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla gazetecilerle buluştu.

Karabük'te bir restoranda düzenlenen programda konuşan Çeber, basınla beraber olmanın kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Kendilerinin ve basın mensuplarının kamu hizmeti sunma anlamında olayın bir yerinde olduğunu ifade eden Çeber, "Hepimizin aslında amacı, yapmak istediği şey ortak diye düşünüyorum. Karabük halkına hizmet etmek ve daha genel açıdan bakınca da memlekete hizmet etmek. Bu anlamda hepiniz çok önemli görevler yürütüyorsunuz. Karabük hacmine baktığınızda güçlü, dinamik, hareketli bir basın kadrosuna sahip. Bu tabi bizim kamu hizmetleri anlamında sesimizin daha yüksek çıkmasına da vesile oluyor. Artık bu, burada oturmuş bir kültür olarak görünüyor. Ben 3 haftalık deneyimimle bunu gördüm." diye konuştu.

Bütün ilçeleri gezdiklerini aktaran Çeber, şunları söyledi:

"Tüm muhtarlarla tanışma imkanım oldu. İlçelerdeki önemli yatırımları, takip edilmesi gereken konuları yerinde gördüm. İşleri bir an evvel yapmak istedim ile hakim olma anlamında. Daha sonra ilde de benzer programlarımız yine çok yoğun bir misafir ve ziyaretçi katılımıyla devam ediyor. Bu da beni memnun ediyor. Sizlerde bunu takip ediyorsunuz, hem de aktarıyorsunuz. Bende fırsatım olduğu vakitlerde bakmaya gayret ediyorum.

Tekrar buradan aynı noktaya dönüyorum. Gördüğünüz gibi beraber çalışıyorsunuz. Sizin, bizler olmadan, bizim de sizler olmadan, birbirimizin olmadan hep bir taraf eksik kalır. Bu eksikliğe meydan vermeden inşallah yine aynı birlik, beraberlik, uyum, ritim içerisinde beraber çalışmaya gayret ederiz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.