Karabük

KABÜSEM'de 4 bin 600 kişiye eğitim

17:14 17 Ocak 2018
KABÜSEM'de 4 bin 600 kişiye eğitim

Karabük Üniversitesi (KBÜ) bünyesinde yer alan Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KABÜSEM) tarafından 2017'de 4 bin 600 kişiye eğitim verildiği bildirildi.

KABÜSEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Gökhan Sur, gazetecilere yaptığı açıklamada, eğitimlere her türlü desteği sağlamak amacında olduklarını söyledi.

KABÜSEM'in öncelikli hedefi arasında, Karabük ve çevre illerde sürekli eğitim açısından en güvenilir ve vazgeçilmez bir başvuru merkezi haline getirmek, üniversitenin uluslararası ilişkilerini geliştirmek amacıyla uluslararası eğitim örgütleriyle işbirliği yapmanın yer aldığını aktaran Sur, "Gerçekleşen ücretli eğitimler Türkiye genelinde ve alanında uzman kişiler tarafından verilmekte. Bu zamana kadar kaptanlık, girişimcilik, İSO yönetim sistemleri, dış ticaret, iş sağlığı ve çeşitli eğitimler verdik." diye konuştu.

Sur, uzaktan eğitim çalışmalarına yöneldiklerini, bu alanda da çalışmalar gerçekleştirmeyi ve video eğitim portalı sistemini içselleştirerek üniversitede alanında uzman akademisyenler tarafından eğitimler planladıklarını vurguladı.

Sur, "Öğrenci toplulukları, kulüpler bir eğitim alacaklarsa ya da bir eğitim organize ediyorlarsa ortak destek içerisinde bunu yapmalıyız. Sadece üniversite öğrencilerine yönelmiyoruz, eğitimlerimiz bütün Karabük halkına açıktır." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.